Hírek

Advent lélektől lélekig a Budapesti Operettszínházban

2021. dec. 02.

Az év utolsó hónapja a készülődés, a várakozás, az ünnep és a jótékonyság jegyében telik a Budapesti Operettszínházban. Művészeink számtalan helyre viszik el ajándékként a színházi élményt, az Operettszínház pedig felajánlásaival varázsolja széppé a rászorulók ünnepét.
Advent lélektől lélekig a Budapesti Operettszínházban - 0Fotó: Art&Lens Photography

Még néhány nap és Önökhöz is megérkezik az Operettszínház Mikulása a budapesti Szent István térre, a Bazilikához, ahol színházunk feldíszített pavilonjában találkozhatnak vele legifjabb nézőink és szüleik december 5-én, vasárnap 15 és 16 óra között.

Az Operett Mikulása nem egyedül érkezik, hatalmas, ajándékokkal teli zsákjának cipelésében a december 10-én bemutatkozó Rozsda Lovag és Fránya Frida előadásunk jelmezbe öltözött szereplői segítik, akikkel a helyszínen együtt mókázhatnak és fotózkodhatnak a legkisebbek!

Varázslatos színházi élmény a fa alá

Az Operettszínház Szervezési Osztálya december 4-től karácsonyig minden hétvégén fűtött pavilonnal, belépőjegyekkel, kedvezményekkel és szaloncukorral várják az ünnepre készülőket! És tartalomhoz a forma: a karácsonyi ajándéknak szánt belépőjegyeket, bérleteket limitált kiadású, különleges karácsonyi jegytokban adjuk át, ünnepi díszbe öltöztetve az élményt.
Advent lélektől lélekig a Budapesti Operettszínházban - 1Fotó: Hajdó Bence

Válasszon szeretteinek karácsonyi ajándékot belépőjegyeinkből és 16 féle bérlet-sorozatunkból! Januári és februári műsorunkat megtalálják honlapunkon: http://www.operett.hu/index.php?inc=musor&menuId=3&ev=2022&honap=1&helyszin=&repertoar=

Az ünnepi visszaszámlálással együtt december elsején kinyílt a Budapesti Operettszínház rendhagyó adventi kalendáriuma, amelynek minden kis képzeletbeli ablaka egy különleges nyereményjáték keretén belül belépőjegyeket rejt a repertoáron lévő előadásainkra! Facebook-játékunk részleteit itt találhatják: https://www.facebook.com/operettszinhaz/photos/a.125680437453999/5015983071757020/  a játékszabályzat pedig elérhető honlapunkon: http://www.operett.hu/hirek/adventi-kalendarium-2021-jatekszabalyzat-/574/24

Facebook oldalunk vasárnaponként is meglepetéseket rejt: művészeink minden adventi gyertyagyújtásnál ajándékkal kedvesednek Önöknek: karácsonyig minden vasárnap kiderül, a következő hét mely előadásaira válthatnak kedvezményesen belépőjegyet.
Részletek: https://www.facebook.com/operettszinhaz/videos/585190862546858

A Budapesti Operettszínház és művészei idén is csatlakoztak az MTVA Jónak lenni jó! adománygyűjtő kezdeményezéséhez, amelynek keretén belül Színházunk felajánlotta a december 20-ai Diótörő című előadásra az igazgatói páholyt, amely azonnal, szinte perceken belül elkelt!
Örülünk, hogy idén is örömöt szerezhetünk felajánlásunkkal! Az M1 Híradó a napokban az Operettszínházból jelentkezett be élőben, a műsort itt visszanézheti 54:32 perctől kezdődően: https://hirado.hu/?/2021/11/24/hirado-2021-november-24-1930/

Nemrég kiderült, mit is rejt Homonnay Zsolt gyönyörű ajándékdoboza, mutatjuk! https://mediaklikk.hu/csaladbarat-extravideok/video/2021/12/01/homonnay-zsolt-is-csatlakozott-a-jonak-lenni-jo-kampanyhoz/

Hamarosan Szulák Andrea felajánlásáról is lerántjuk a leplet, kísérjék figyelemmel az Operettszínház facebook oldalát! Művészeink a felajánlásaikkal együtt produkcióval is jelen lesznek az MTVA Jónak lenni jó! adománygyűjtő műsorában december 19-én.

Meghitt ünnepi készülődést kíván, és szeretettel várja Önöket a Budapesti Operettszínház!
Advent lélektől lélekig a Budapesti Operettszínházban - 2Fotó: Weidinger Amelie





« Vissza ide : Hírek