Előreláthatólag 2021. február elsejéig nem tudunk élő előadásokat tartani

2021-01-16

Kedves Nézőink! 

A kormány által 2021. január 09-én bejelentett járványügyi intézkedés meghosszabbítása színházunkat is érinti. Előreláthatólag 2021. február elsejéig nem tudunk élő előadásokat tartani. Színházunk a kényszerszünet idején online előadásokkal igyekszik enyhíteni nézőink előadások utáni vágyát.

Online jegyinfo: http://operett.hu/

Jegyvásárlás: https://online-operett.jegy.hu/#/event

Az elmaradt előadásokat a járványügyi vészhelyzet után ? lehetőség szerint - pótolni fogjuk, a korábban megváltott jegyek/bérletek az új időpontokra lesznek érvényesek.

Kollégáink értesíteni fogják Önöket az új időpontokról, de kérjük, hogy figyeljék Önök is honlapunk folyamatosan frissülő híreit is.

Azon nézőnk, aki nem kívánja megvárni a járványügyi vészhelyzet végét, kérjük küldje el jegyét a visszautalas@operett.hu e-mail címre, lefotózva, bescannelve, úgy, hogy a jegy vonalkódja jól látszódjon, illetve kérjük, adja meg bankszámla számát, ahová az utalást kéri. A visszautalás kb. 2-3 hetet vesz igénybe, türelmét köszönjük.

Amennyiben van lehetőségük, kérjük, hogy utalványt válasszanak, vagy várják meg a pótlás időpontját. Nagyon köszönjük.

Az összes ajándék-utalványunk érvényességét meghosszabbítjuk 2021. december 31-ig, azokat cserélni nem kell.

A még be nem váltott ? személyesen vásárolt - márciusi és áprilisi Nagyszínpadra szóló jegyeket 2020. december 13-ig lehet utalványra váltani, az operett@operett.hu e-mail címre megküldött jegyek fotóival.

A korábban megváltott jegyek, utalványok technikai okok miatt sajnos nem válthatók be az online előadásokra. Megértésüket köszönjük!

Szervezési osztályon dolgozó kollégáink, home-office-ban, a megszokott rendben, hétfőtől péntekig 9-17 óráig, e-maileket és telefonokat tudunk fogadni. Kérjük, mielőtt keresnek minket, tájékozódjanak honlapunkon a friss hírekről.

Pénztárunk és szervezési irodánk a színház újra nyitásáig zárva tart.

Mobil elérhetőségeink:

Szeder Zsuzsanna: 30/9899907

Mári Andrea: 30/2979122

Mészáros Éva: 30/2808146

Szabó Nikolett: 30/2767974

Ványi Viktória: 30/2808780

Lokody Mariann: 30/7321276

 

E-mail:

általános: operett@operett.hu, jegy@operett.hu

jegyár visszatérítés: visszautalas@operett.hu

 

Köszönjük türelmüket! Vigyázzanak magukra és szeretteikre!

A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)

X