Parádés szilveszter a Budapesti Operettszínházban

2019-12-19

Az óév utolsó napján nagyszabású Operettszilvesztert ünnepeltünk! Minden eddiginél változatosabb programkínálattal készültnk nézőink szórakoztatására, már délután elindult nálunk a mulatság, és meg sem álltunk hajnalig!

A nap folyamán két operett-musical gálaműsort is rendeztünk nagyszínpadunkon, délután 15 és este 19 órai kezdettel. Ezek során színházunk sztárszólistái - Bordás Barbara, Dolhai Attila, Fischl Mónika, Gubik Petra, Homonnay Zsolt, Kocsis Dénes, Laki Péter, Lévai Enikő, Lukács Anita, Nádasi Veronika, Szendy Szilvi, Vadász Zsolt - és táncosai népesítették be a színpadot. A felhőtlen kikapcsolódást olyan mindenki által ismert, örökzöld dallamok szavatolták, mint például a Mozart!-ból a Csipetnyi ész vagy az Árnyékdal, a Csárdáskirálynőből a Jaj, cica, a Macskákból az Éjfél, a Jekyll és Hyde-ból a Férfi kell, Az operaház fantomjából a Fantom duett, és még hosszasan sorolhatnánk.

A szünetben természetesen nem maradhatott el a pezsgős koccintás, sőt, aki szeretett volna, elkölthetett nálunk egy ültetett svédasztalos vacsorát a Kálmán Imre Teátrum galériáján. December 31-én is színpadra állítottuk a Párizsi randevú című produkciót, az est lezárásaként pedig zenés-táncos mulatsággal vártuk nézőinket, a legbevállalósabbak hajnali 3 óráig ropták nálunk a jobbnál jobb slágerekre.

Bízunk benne, hogy remek hangulatban telt az év utolsó napja! A programot természetesen 2020-ban is megismételjük, szeretettel várjuk Önöket! 

Olvasta már?

A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)

X