Friss tájékoztatás az elmaradó előadásokkal kapcsolatban

2020-04-20

Kedves Nézőnk!

Köszönjük szépen, hogy színházunkat választotta és jegyet váltott márciusi vagy áprilisi előadásunk egyikére.

Mint az sajnos ismeretes, 2020. március 12-én színházunk bezárt, és szinte bizonyos, hogy 2020. április 30-ig nem lesznek előadások.

A jegyek árát mindenkinek visszatérítjük, vagy az előadást pótoljuk az alábbi formában:

A Budapesti Operettszínház döntése értelmében a márciusi produkciókra online vásárolt jegyek árát automatikusan visszautalja az Interticket. Amennyiben azonban az online vásárolt jegy árával támogatná a Budapesti Operettszínház munkatársait, kérjük, kattintson ide.

A márciusi jegyek áráról a lemondást 2020. április 30-ig teheti meg, ezután automatikusan megindul a visszautalás. A visszautalások kb. 30-60 napos átfutási idővel történnek.

Az áprilisi előadásokra, valamint a Kálmán Imre Teátrum és a Raktárszínház márciusi és áprilisi előadásaira szóló jegyeket egyelőre nem váltjuk vissza, kérjük, keressenek minket a járványügyi vészhelyzet végén! Igyekszünk az elmaradt előadásokat pótolni, az egyeztetéseket akkor lehet megkezdeni, amikor színházunk újra kinyit.

Amennyiben nem lesz megfelelő időpont jegyvásárlónknak, a jegy árát visszafizetjük.

Kérjük Önöket, hogy amennyiben megtehetik, ne a jegyárat kérjék vissza, hanem cseréljék majd át a jegyet egy másik előadásra, ezzel is segítve ebben a nehéz helyzetben színházunkat, művészeinket.

Amennyiben az online vásárolt jegy árával támogatná a Budapesti Operettszínház munkatársait, kérjük, kattintson ide.

Amint az módjában áll, a Budapesti Operettszínház tájékoztatást ad az új dátumokat illetően.

Előadások pótlására és jegyek visszaváltására vonatkozó információk:

- A márciusi nagyszínpados előadások jegyárát a Budapesti Operettszínház visszafizeti nézőinek. Az interneten (jegy.hu, vagy operett.hu oldalon) vásárolt jegyek esetében a szolgáltató (Interticket Kft). végzi a visszautalást.

- Bérletes előadásaink pótlására is igyekszünk sort keríteni, az időpontokról a későbbiekben küldünk tájékoztatást. Bérleteket nem váltunk vissza.

- Az interneten vásárolt jegyek (jegy.hu, vagy operett.hu oldalon) esetében a szolgáltató (Interticket Kft,). automatikusan visszautalja a márciusi nagyszínpados jegyek árát. (Arra a bankkártyára teszi vissza a pénzt, amelyről a vásárlás érkezett) Önöknek csak akkor van tennivalójuk, ha a fentebb részletezett módon le kívánnak mondani a visszautalásról. A visszautalási idő - a nagy számú visszaváltás miatt - 30-60 nap is lehet! Türelmüket kérjük!

- Az egyéb internetes felületeken (Jegymester, Tex, Ticket portal) váltott márciusi nagyszínpados jegyeket a színház váltja vissza.

- A személyesen váltott márciusi nagyszínpados jegyek visszaváltása elektronikusan történik a következők megküldésével az operett@operett.hu e-mail címre:

      - a visszaváltandó jegy bescannelve vagy lefotózva (fontos, hogy tisztán látszódjon a vonalkód!)
      - bankszámlaszám, amelyre visszautalható az összeg.
      - A visszautalási idő - a nagy számú visszaváltás miatt - 30-60 nap is lehet! Türelmüket kérjük.
      - A SZÉP-kártyával vásárolt jegyek árát forintban utaljuk vissza a megadott számlaszámra.
      - Kérjük, áprilisi jegyeket ne küldjenek!

- Csoportos jegyvásárlóinkat kérjük, hogy vegyék fel a kapcsolatot kollégáinkkal a +36/30 274 25 70-es telefonszámon a visszaváltás egyeztetésének érdekében.

Felhívjuk nézőink figyelmét, hogy Jegyértékesítő irodánk kollégái szíves rendelkezésükre állnak telefonon és e-mailen. További tájékoztatás céljából alábbi telefonszámokon kereshetik őket hétköznapokon 9 és 17 óra között:

Lokody Mariann: 06 30 732 1276
Szabó Nikolett: 06 30 276 7974
Mészáros Éva: 06 30 280 8146
Sándor Kata: 06 30 280 9792
Ványi Viktória: 06 30 280 8780
Szeder Zsuzsanna: 06 30 280 7711

Valamint az operett@operett.hu e-mail címen.

A színház pénztára és Szervezési irodája az egészségügyi vészhelyzet végéig zárva tart.

 

A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)

X