Szeretni bolondulásig

2020-11-03

Novemberben és decemberben két-két alkalommal újra látható lesz a Kálmán Imre Teátrumban egy igazi különlegesség a Szeretni bolondulásig - egy FÉNYES est. A színház egykori igazgatója Fényes Szabolcs Erkel Ferenc-díjas magyar zeneszerző korokon átívelő muzsikájából és halhatatlan slágereiből ad elő válogatást Peller Anna, Csonka András, Magócs Ottó és Janza Kata.

 

Hallhatják a huszadik század egyik legnagyobb hatású komponistájának olyan ikonikus dalait, mint a Mindenkinek van egy álma, Mindig az a perc vagy a Például te, te, te. A gálaest részeként a zeneszerző kortársainak egy-egy népszerű humoreszkje színesíti a műsort.

A különleges hangulatú est először 2017-ben volt látható az Operettszínházban, azóta pedig minden évben a repertoárra kerül. A közönség érdeklődésének hála a Szeretni bolondulásig már az ország több pontján is színpadra kerülhetett. A magával ragadó hangulat mindenki arcára mosolyt csal, a slágerek visszaröpítik a hallgatóságot a gyermekkorukba. Olyan dallamok csendülnek fel, amelyeket már szüleink is dúdoltak otthon, de nem is gondolták volna, hogy Fényes Szabolcshoz köthetőek. A résztvevők nem mindennapi színházélménnyel gazdagodhatnak, ugyanis a közönség is részese az előadásnak, megszólalhatnak, válaszolhatnak a művészek kérdéseire. A Szeretni bolondulásig egy igazi interaktív, játékos est, amely megismerteti közönségével Fényes Szabolcs munkásságát. A jókedv garantált!

Az idei előadássorozatban vendégelőadóként Janza Katát üdvözölheti a közönség, aki most először lesz látható a Szeretni bolondulásig - egy FÉNYES est-ben.

Az előadásról bővebb információkat itt olvashatnak.

A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)

X