Interaktív tabló

Művészportrék - Szerémy Dániel

"Drága nagymamám egyszer azt mondta, hogy neki az az egyik legnagyobb kívánsága (persze az esküvőmön kívül), hogy láthasson az Operettszínház színpadán játszani. Ezt követően két hónap múlva felvettek." - mesélte Szerémy Dániel, aki 2015 óta a Musical Együttes tagja a Budapesti Operettszínházban, és már óvodás kora óta tudja, hogy ezt a pályát szeretné választani.

Interaktív tabló - Czuczor Dávid

Czuczor Dávid két éve lép fel az Operettszínház előadásaiban, egyik legnagyobb sikereként tartja számon Monsieur Kanóc és Gaston szerepét A Szépség és a Szörnyetegben, de szintén nagy élmény volt számára Miskolcon a Nyomorultakban Mariust játszani. Kevesen tudják róla, hogy nagy darts és rajzfilm rajongó, egyik kedvence A dzsungel könyve, amit kívülről fúj... :)

Interaktív tabló - Ábrahám Gabriella

Ábrahám Gabriella három szerepet is játszik A Szépség és a Szörnyeteg Disney-musical német változatában, de büszke az Abigél Kis Marijának szerepére is, amelyet 11 évig alakíthatott. A jelenlegi helyzetben vett egy varrógépet, és a gyakorlást sem hagyta abba, de nagyon hiányzik neki, hogy öleléssel, puszival köszönhessen szeretteinek...

Interaktív tabló - Fekete-Kovács Veronika

Fekete-Kovács Veronika felszabadult idejében természetgyógyászatot tanult, de már alig várja a visszatérést a színházba, ahol ensemble-os tagságának feladatain túl szóló szerepek is várják. Az idei évadban láthatták őt az István, a királyban, novembertől januárig A Szépség és a Szörnyeteg német turnéján vett részt, illetve a La Mancha lovagjában is színpadra lépett volna - reméljük, utóbbi nem sokáig marad feltételes mód. A képes interjú itt olvasható:

Interaktív tabló - Sík Milán

Sík Milán az Operettszínház címzetes magántáncosa immár tíz éve az intézmény Balettkarának tagja. Bár felújított nappalijában a komód egészen jól funkcionál balettrúdként, már nagyon várja, hogy visszatérjen minden a megszokott kerékvágásba, és nagy kerti partit rendezzen a családjával...

Interaktív tabló - Gallai Zsolt

Gallai Zsolt az idei évadban sok egyéb mellett a Diótörő és A képfaragó című előadások címszerepeiben láthattak színpadunkon. Címzetes magántáncosunk elárulja, milyen két balettóra között az Ironman távra készülni, de szó esik arról is, hogy miért volt számára éppen a Hajléktalan az egyik legmeghatározóbb szerep.

Interaktív tabló - Bedő Dorisz

Bedő Dorisz a jelenlegi évadban a János vitézben, A képfaragóban és a Diótörő Barbijaként lépett színpadra. Mostanság rajzol és erősít. Igaz, mindkettőt szép eredménnyel. A képes interjú itt olvasható.

Interaktív tabló - Kozmér Alexandra

"Remélem, az "erkélybalettet" hamarosan felváltja a színházi gyakorlás!" - Kozmér Alexandra, a Diótörő női főszereplője sorozatunk következő balettművésze, aki az utóbbi időben főként csak a szembeszomszédok örömére táncol, és a szobabiciklijén megy munkába, de már nagyon várja, hogy újra sétálhasson a tengerparton vagy a Balatonnál...

Interaktív tabló - Ottlik M. Laura

Új sorozatunkban elsőként Ottlik M. Laurát ismerhetik meg kicsit közelebbről, nemcsak szavak, hanem képek által is. Mit jelent például egy darab eper a tányér közepén, és hogy kapcsolódik a baletthoz és a karanténhoz? A képfaragó című előadás modelljének kisinterjúja itt olvasható.

A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)

X