Karácsonyi Csillagok - a Diótörő legszebb táncaival

Valódi karácsonyi ajándék az Operettszínháztól!

December 24-én 15:00 és 19:00 órás kezdéssel ingyenesen megtekinthető a Karácsonyi Csillagok premierje!

A Diótörő karácsonyi hangulatát ezúttal a színház táncművészei és színészei közösen idézik meg egy szívhez szóló műsorral. A Karácsonyi Csillagok - a Diótörő legszebb táncaival című műsort a magyar irodalom legszebb karácsonyi művei gazdagítják, köztük Ady Endre, Babits Mihály, József Attila és Gárdonyi Géza írásai. Csajkovszkij Diótörőjéből pedig a híres pas de deux-k, olyan mesés koreográfiák láthatóak, mint a Hópelyhek tánca, a Szülők tánca, a Kínai tánc vagy éppen a Rózsakeringő.  


A balett szóló táncosai Rotter Bianka és Babácsi Benjámin, míg a verseket az Operettszínház szólistái adják elő: Bálint Ádám, Nádasi Veronika, Gubik Petra, Dolhai Attila, Földes Tamás, Janza Kata és Homonnay Zsolt.


A színházi hangulatot megidézve bár nem élő adásban, de a megszokott teátrumi ritmusban hirdetjük online-előadásainkat. Karácsonyi Csillagok című műsorunk csak az előadás időtartamára lesz látható 15:00-18:00 és 19:00-22:00 (Central European Time, UTC+1) között. Kérjük, hogy az előadás elindításánál és esetleges szüneteltetésénél ezt vegyék figyelembe. Az előadás hossza: 90 perc.

Szereposztás

Szerzők

Adatlap:
Előadások:
Kérdés esetén hívja a 06/1-3532172-es telefonszámot.
A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)

X