Már kaphatók a jegyek a májusi és júniusi előadásainkra


Érkezik Szerb Antal klasszikusa, A Pendragon legenda, újra látható sikerdarabunk a Menyasszonytánc című klezmer-operett, a Nemzetközi Lehár Énekverseny döntősei nagyszabású gálaesten mutatkoznak be, természetesen a gyereknapról sem felejtkeztünk el, és ha mindez nem lenne elég, még Peller Károly is ünnepel. Szeretettel várjuk Önöket.
Tovább

'Hiszek a testnek feltámadásában' - Érkezik A Pendragon-legenda a Kálmán Imre Teátrumba

Május 11-én mutatja be a Budapesti Operettszínház a Szerb Antal regénye alapján készült A Pendragon-legenda című musicalt. Kovács Adrián és Galambos Attila darabját Somogyi Szilárd állítja színpadra.
Tovább

Lehár Ferenc Nemzetközi Énekverseny

Lezajlottak a XI. Lehár Ferenc Operett Énekverseny nemzetközi elődöntői. A verseny győzteseit a budapesti nagyközönség is megismerheti, hiszen a május 5-i komáromi döntőt követően május 6-án este nagyszabású, ünnepi gálaműsorban lépnek majd fel színházunk sztárjai mellett.

Tisztelt Nézőink!

Tájékoztatjuk Szabadbérlet tulajdonosainkat, hogy a 2018/19-es szabadbérleteket a 2019. június végéig tartott előadásainkra tudják beváltani, a 2019/20-as évadra nem vihető át a lehetőség.

Igaz Ember - díjátadó

A Mensch Alapítvány, a Holokauszt Magyarországi Áldozatainak Emléknapja alkalmából április 16-án posztumusz Igaz Ember díjjal tünteti ki Kálmán Imre zeneszerzőt. A jótékonysági díjátadó ünnepség vendége lesz Kálmán Yvonne és fellépnek színházunk sztárjai.

Korábbi hírek
AJÁNLÓ

Miro Gavran - A Baba

Ha valaki társat keres, olyanra vágyik, akivel egy lehet. Olyanra, akivel testileg-lelkileg harmónikusan élhet. És ha az élőkben csalódott, nincs más, mint a gép.

ZENÉS-SZÍNHÁZ-TÖRTÉNET

A zenés színház eseményei könnyedén legendákká válnak, s láthatatlanul összekötik mindazokat, akik beszélik e nyelvet, emlékeznek hőseire. Új sorozat a Budapesti Operettszínház weboldalán.

Tiboldi Mária - Művészbejáró

A közelmúltban jelent meg Tiboldi Mária, a Budapesti Operettszínház örökös tagja, Jászai Mari-díjas színésznő Művészbejáró című önéletrajzi ihletésű memoárkötete. A könyvbemutatót a Kálmán Imre Teátrumban tartották, ahol a művésznővel Peller Károly beszélgetett.

THV
Hírlevél
Csatlakozzon hozzánk közösségi oldalainkon is!
GALÉRIA

Képgaléria

További képek

Videógaléria

Társulatunk Izraelben vendégszerepelt
Maya - Bordás Barbara és Fischl Mónika
További videók

Bemutatóink a 2018/2019 évadban:

A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)