2 Style kurzus táncosoknak
2009-06-06
Két stílus, ami hasonlít, s mégis teljesen más. Érdeklődik a Modern színházi tánc vagy a Street Dance iránt? A Budapesti Operettszínházban a legjobbaktól tanulhat július 6. és 12. között. A Musical Együttes két tagja, Kugler Zsolt és Aczél Gergő osztja meg tudását az érdeklődőkkel.

Mozdulatok, amiknek ugyanaz a gyökere - és mégsem. Metódusok, amik pont a különbözőségük révén segítik megérteni egymást. Technikák, amiknek látszólag semmi közük nincs a másikhoz, s mégis jól megférnek egymás mellett, akár szorosan együttműködve, egymásért, sőt.

Ha érdekli a Street Dance vagy a Modern színházi tánc műfaja, két olyan figurától tanulhat, akik a fentiekben abszolút egyetértenek. Kugler Zsolt és Aczél Gergő, a Budapesti Operettszínház Musical Együttesének tagjai várnak mindenkit július 6. és 12. közötti workshopukra, ahol mindent elárulnak, s megmutatnak a két műfajról. Bónuszként kollégájuk, Muhari Tamás avatja be az érdeklődőket a legújabb fitnesz-őrület, a Body Art rejtelmeibe.

A 2 Style kurzusra az Operettszínház balett-termében kerül sor - minden nap 17 és 20 óra között.

Jelentkezés és regisztráció az Oktogon Tánccentrumban (Budapest VI., Aradi utca 1.. Telefon: 302-3434, 302-3435. E-mail: info@tanciskola.hu; Web: http://www.tanciskola.hu/). A részvételi díj 18 ezer forint, amelyből foglaláskor 4000 forint fizetendő.

Jelentkezzen gyorsan, mert a workshop létszáma limitált!rendezvenyhelyszinek.hu
A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam,
irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)
© 2008-2013, Minden jog fenntartva - Budapesti Operettszínház