2023. március 19. / Papp László Budapest Sportaréna

The Best of Bond Symphonic

Közreműködnek a Budapesti Operettszínház művészei és a Danubia Zenekar
The Best of Bond Symphonic
Műsoron
40%

Most 40% kedvezmény minden családnak,

azaz 4db jegy egyidejű vásárlása esetén!

30%

Most 30% kedvezmény minden családnak, azaz

minimum 2db jegy egyidejű vásárlása esetén!

The Best of Bond Symphonic

Az Előadás

The Best of Bond Symphonic

60 évvel ezelőtt csendült fel először az ikonikus Bond főcímzene, hiszen 1962. október 5-én mutatták be az első James Bond filmet, a Dr No-t. A kerek évforduló alkalmából 2023. március 19-én a Papp László Budapest Sportarénában a Budapesti Operettszínház szólistái, Füredi Nikolett, Janza Kata, Nádasi Veronika, Polyák Lilla, Dolhai Attila és Homonnay Zsolt a legnagyobb Bond filmslágerekkel idézik meg a világ leghíresebb titkosügynökének rejtélyes világát. A The Best of Bond Symphonic koncertshow a Csimborasszó Production és a Budapesti Operettszínház közös eseménye a Danubia Zenekar közreműködésével. A nagyszabású koncerten Tassonyi Zsolt, az Operettszínház fiatal karmestere vezényel, a műsorvezető pedig Kautzky Armand színművész lesz, akit a hazai nézők James Bond magyar hangjaként is ismerhetnek.

A helyszín

Az egykori Budapest Sportaréna az egyetlen olyan több ezer embert befogadni képes, fedett épület volt, amely nemcsak sportrendezvényeknek, hanem egyéb kulturális eseményeknek is otthont adott. Az épület 1999. decemberében szinte teljesen leégett, ám hamar igény volt egy új sportkomplexumra. Az épületet a nagyközönség számára ünnepélyesen 2003. márciusában adták át, a magyar könnyűzenei élet legnagyobb sztárjainak koncertjével. Március 14-én a nyitógála egy klasszikus zenei koncerttel zárult: Beethoven IX. szimfóniájával, amely egyben szimbolizálta Magyarország leendő belépését az Európai Unióba. A Budapest Sportaréna 2004. május 28-a óta viseli Papp László nevét és azóta is számos nagyszabású sport és kulturális eseménynek ad otthont.

Az előadók

A Budapesti Operettszínház vezető művészei, Füredi Nikolett, Janza Kata, Nádasi Veronika, Polyák Lilla, Dolhai Attila és Homonnay Zsolt, akik pályájuk során már rengeteg zenés produkció, operett-, és musical előadás, gálakoncert és vendégjáték alkalmával bizonyították kiválóságukat. Most a világhírű James Bond filmek slágereivel kalauzolják el a közönséget a 007-es ügynök ikonikus és exkluzív világába.

A zenekar

A Danubia Magyarország egyik vezető szimfonikus zenekara. A legfontosabb hazai koncerttermeken kívül rendszeresen fellépnek Európa jelentős fesztiváljain; különleges programösszeállításaik és ifjúsági, illetve szociális projektjeik nyomán az egyik legkarakteresebb művészeti együttessé váltak az elmúlt években. Profiljuk meghatározó eleme a műfaji kísérletezés, a huszadik századi és kortárs művek műsorra tűzése és az erőteljes online jelenlét. Együttesünk művészeti vezetője és programjaink megalkotója Hámori Máté, aki 2013 óta vezet minket. Missziójának tekinti a zenei utánpótlásnevelést és a gyerekek művészeti beavatását

Szereposztás

Jegyvásárlás

The Best of Bond Symphonic

Dátum: 2023. márc. 19.
Időtartam: 120 perc
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna