Törzskártya Valid from February 1, 2020

Operetta Golden Club

Operetta Golden Club

Extra discounted ticket purchase

  • Change your main card,
  • Browse through our exclusive offers and discounts,
  • Enjoy your favorite plays with extra content as a member of the Golden Club!
Buy
Miért éri meg?

A kártya tulajdonosa jegyvásárlási kedvezményekben részesül személyes átvételkor és internetes vásárlás esetén is.
Minden törzsvásárló jegyelővételi jogot kap.
Elsőként értesül a Budapesti Operettszínházzal kapcsolatos fontos információkról.

Mit nyújtunk?

Jegyvásárlási kedvezmények személyes és internetes vásárlás esetén (3% kedvezmény, ami évadonként +1%-kal nő).
Egy kártyával 4 darab belépőjegyet lehet vásárolni kedvezményesen (a külön meghirdetett akcióknál pedig a megjelölt darabszámra vehető igénybe a kijelölt kedvezmény)

Operett Aranyklub kártyával minden bérlet 10% kedvezménnyel vásárolható meg. Egy kártyával egy sorozatból egy bérlet váltható meg kedvezményesen.

Exkluzív jegyvásárlási kedvezmények, (e-mailen előre meghatározott előadásokra, akár 50% kedvezmény).
Korlátozott számban (a megmaradt jegyek számának függvényében) ajándék jegyeket kínálunk fel (ezeket zárt Facebook csoportunkban hirdetjük meg az előadást megelőző napon).
Részvételi lehetőséget biztosítunk egyedi kulisszajárásokra, amelyeket zárt Facebook csoportunkban hirdetünk meg. Havonta rendezünk egy olyan kulisszajárást, ahol valamelyik vezető művészünk, valamint a kulisszavezető kalauzolja végig a színházon nézőinket.
Újdonságainkról, kedvezményes jegyvásárlási lehetőségeinkről időben értesítjük Önöket, sőt, már a műsor meghirdetése előtt élhetnek elővételi jogukkal. A klubtagokat külön hívlevélben tájékoztatjuk (e-mailen).
Májusban meghirdetjük kedvező árú Törzsvásárlói bérletünket, amelyet kizárólag klubtagok vásárolhatnak meg. (Egy kártyára egy db bérlet adható ki.)
Minden új előadásunk esti főpróbájára meghívást kapnak a kártyájukat legaktívabban használó törzsvásárlóink.
Kéthavonta tartunk exkluzív előadást, amelyre csak törzsközönségünk válthat jegyet.
Az évadban legtöbbet vásárló 3 törzstagunk partnerével együtt meghívást kap a színház évadzáró partyjára.

Hogyan “működik”?

Személyes vásárláskor kártyáját használhatja a színház Közönségkapcsolati és Szervezési osztályán, valamint jegypénztárában.
Interneten a https://operett.jegy.hu oldalon online vásárolhat jegyet a kártya számának megadásával.
Az internetes vásárlással kapcsolatos kérdéseivel, problémáival forduljon kollégáinkhoz, akik elérhetőek az interticket@interticket.hu címen, illetve munkanapokon 10-18 óra között a +36 1 2660000 telefonszámon.

Hogyan juthat törzskártyához?
  • A kártya ára 2.000 (kettőezer) forint.
  • A kártya megvásárolható online vagy személyesen.
  • A kártyát a Budapesti Operettszínház bocsátja ki.

Online vásárlás esetén:
  • A vásárlást követően elektronikus kártya kerül kibocsátásra, amelyet a vásárló a megadott e-mail címére kap meg. A kedvezményt online vásárlás esetén a tulajdonos az elektronikus kártyán szereplő kód beírásával kapja meg.
  • Az online vásárolt Törzsvásárlói kártyát nem tudjuk plasztik kártyára cserélni.

Személyes vásárlás esetén:
  • A kártya regisztrálásához szükséges, hogy a vásárló megfelelően töltse ki az adatlapot, aláírásával fogadja el a törzsvásárlói rendszer szabályzatát, és nyilatkozzon az adatvédelemről.
  • A törzskártya-igénylőlap IDE KATTINTVA letölthető, vagy a színház Szervezési osztályán és jegypénztárában hozzáférhető.

Ön már rendelkezik ilyen kártyával?

Ha igen, akkor nincs más dolga, mint regisztrálni az Operettszínház zárt Facebook-csoportjába, és máris lehetősége nyílik kulisszajárásokra, illetve tiszteletjegyet nyerhet valamelyik előadásunkra is!

Érvényesség

A törzsvásárlói kártya visszavonásig érvényes.

Kártyacsere és pótlás

A kártya pótlására nincs lehetőség, elvesztés esetén kizárólag új kártya igénylésére van mód.

Egyéb szabályok

Az adatlap kitöltésével és aláírásával a vásárló elfogadja a Budapesti Operettszínház törzsvásárlói-rendszer szabályzatába foglaltakat. Az adatlapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti.

A Színház jogosult törzsvásárlói rendszerének szabályzatát a törzsvásárlók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, amennyiben a módosított szabályzatot hozzáférhetővé teszi értékesítőhelyein, illetve a www.operett.hu honlapon.

A törzsvásárlói kártya adatlapjának kitöltésével a vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat -beleértve személyes adatait is - a Színház bevegye elektronikus nyilvántartásába.

Az adatkezelés és feldolgozás célja a törzsvásárlói rendszer hatékony működtetése, a vásárlási szokások kiértékelése a vásárlói igények figyelembevétele érdekében, a törzsvásárlók megbízható tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről, illetve a Színház iránti elkötelezettség növelése.

Az adatokat a Színház bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki.

A törzsvásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a kártya letiltásra kerül, és nem használható többé, adatainak visszaállítása nem lehetséges.

A Színház nem vállal felelősséget a kártyákkal való visszaélésekért, valamint a kártya elvesztése, ellopása, megsérülése miatti károkért.

Az Operett Aranyklub Törzsvásárlói kártya szabályzata itt olvasható.