Hírek

A Budapesti Operettszínház novemberi és decemberi műsora

2019. szept. 20.

November elején Párizsi randevú címmel egy formabontó dinner show érkezik a Kálmán Imre Teátrumba, továbbra is láthatók lesznek közönségkedvenc musicaljeink és operettjeink, mint például az István, a király, a Csárdáskirálynő, a Rebecca, és színpadra állítjuk Kacsóh Pongrác János vitéz című daljátékát. Decemberben visszatér színpadunkra sokak kedvence, az Isten pénze, újra hódít majd A chicagói hercegnő, igazi karácsonyi ajándékként érkezik a Diótörő című balettelőadás, az esztendő megkoronázásaként pedig fantasztikus szilveszteri gálával készülünk. Jegyek már kaphatók előadásainkra!

Mi lehet jobb elfoglaltság a hűvös estéken, mint beülni egy jó színházi előadásra? A téli időszakban is érdemes lesz jegyet váltani hozzánk, hiszen rendkívül változatos műsorkínálattal készülünk!

A Budapesti Operettszínház novemberi és decemberi műsora  - 0

November 8-án debütál a Párizsi randevú - Volt egyszer egy Moulin Rouge, ami formabontó újdonság színházunk életében. Az új produkció egy látványos, színes showelemekkel, artistaprodukciókkal, vérpezsdítő táncokkal gazdagított show, melynek során a nézők mesterszakácsok négyfogásos, pazar vacsoráját élvezhetik. Az előadás stílszerűen a Kálmán Imre Teátrumban, vagyis a hajdani pesti Moulin Rouge-ban kap helyet, exkluzív kikapcsolódást nyújtva a gasztronómia és a minőségi szórakoztatás szerelmeseinek. A francia életérzést megidéző est rendezője Richter József, koreográfusa Kocsis Tamás, produkciós designere Bori Tamás. Közreműködik Vásári Mónika és Buch Tibor. Az előadásról ide kattintva olvashatnak részletesebben.

A Budapesti Operettszínház novemberi és decemberi műsora  - 1 

Nem csak egy premiert ünnepelhetünk a hónapban, ugyanis november 22-én színpadra állítjuk Kacsóh Pongrác János vitéz című daljátékát. A Petőfi Sándor elbeszélő költeménye alapján született daljáték 1904-es, Király Színházbeli ősbemutatóján a darab elsöprő sikere még az alkotókat is meglepte. A színpad hol felpezsdült, hol megnyugtató vidámságot árasztott, a közönség derült, nevetett, majd Bagó meghatóan szép dala alatt már a sírás kerülgette a nézőket. A dal befejeztével újrázást követeltek, de az ismétlés egy kicsit váratott magára, mert a Bagót alakító Papp Mihálynak is könnyek peregtek az arcán. Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, 40 év után lesz ismét látható a Budapesti Operettszínházban.

E hónapban sem maradunk gálaműsorok nélkül: a hónap közepén társulatunk musicalgálát ad a MÜPA-ban, november 28-án pedig Református Szeretet Szolgálat gálát rendezünk, melynek részleteiről hamarosan bővebben is írunk.

A Budapesti Operettszínház novemberi és decemberi műsora  - 2 

Bemutatóink mellett természetesen a régi nagy kedvencek is tovább folytatják hódító útjukat. Három előadás erejéig visszatér a szeptemberben óriási sikerrel debütáló, az ősz folyamán németországi turnéra induló A Szépség és a Szörnyeteg. Sokak nagy örömére újra lehet jegyet váltani sikerdarabjainkra, az István, a királyra és a Rebeccára.

A Budapesti Operettszínház novemberi és decemberi műsora  - 3

A Csárdáskirálynőt sem vesszük le repertoárunkról, novemberben összesen öt alkalommal lesz látható, és továbbra is műsorunkon szerepel a Virágot Algernonnak, a Jövőre, Veled, Itt!, a Szegény Dzsoni és Árnika, valamint A régi nyár.

A Budapesti Operettszínház novemberi és decemberi műsora  - 4

A János vitéz, A Szépség és a Szörnyeteg, a Csárdáskirálynő egyaránt megtekinthető bérletben, de természetesen jegyek is válthatók rá.

Az esztendő utolsó hónapjára is óriási meglepetéssel készülünk: színpadra állítjuk a Diótörő című balettet! Az előadásról hamarosan további részleteket is közlünk. A fentiek mellett ismét láthatják A chicagói hercegnő című operettet, és mivel nem telhet el az ünnepi időszak legendás karácsonyi történetek nélkül, újra színpadunkon köszönthetjük a Charles Dickens klasszikus kisregényéből készült Isten pénze című musicalt. A klasszikusok mellett nem maradhatnak el a különleges alkalmak sem, a hónap közepén 65 éves a BIHARI címmel ünnepi előadással készülünk.

A Budapesti Operettszínház novemberi és decemberi műsora  - 5 

Végül, de koránt sem utolsó sorban az év méltó lezárásaként szilveszteri gálával készülünk, méghozzá délután 15 és este 19 órai kezdéssel is. A fantasztikus Operettszilveszter során nagyszínpadunkon nemcsak a legnépszerűbb operettslágerek csendülnek majd fel, hanem artisták is gondoskodnak a felhőtlen szórakozásról, a VIP-jegyet váltók mindezt pazar vacsorával egybekötve élvezhetik.

Novemberi és decemberi előadásainkra szeptember 21-én 10 órától vásárolhatók jegyek a Szervezési és Közönségkapcsolati Irodában, a jegypénztárban, a Nagymező utcai pavilonban és weboldalunkon ide kattintva.

A Budapesti Operettszínház novemberi és decemberi műsora  - 6 


« Vissza ide : Hírek