Hírek

A ZENE HÍDJÁN

Gálakoncert a horvát - magyar diplomáciai kapcsolatok felvételének 30. évfordulója alkalmából

2022. jan. 05.

Horvátország és Magyarország között 1992. január 18-án jött létre hivatalosan a diplomáciai kapcsolat. Az esemény 30. évfordulója alkalmából a Budapesti Operettszínház 2022. január 25-én 18.30-tól nemzetközi operettgálával lepi meg Önöket.

Az est során felcsendülnek Kálmán Imre, Lehár Ferenc és Huszka Jenő remekműveinek részletei kiegészülve a horvát operaszerző, Jakov Gotovac műveivel az Eszéki Horvát Nemzeti Színház művészeinek előadásában.

A horvát-magyar barátságot az Operettszínház szólistáinak (Fischl Mónika, Lukács Anita, Homonnay Zsolt, Vadász Zsolt, Szendy Szilvi, Bojtos Luca, Laki Péter, Dénes Viktor) közreműködésével és a legnagyobb operettslágerekkel ünnepelnénk, mint a Délibábos Hortobágyon, a Szép város Kolozsvár, a Mondd el, hogy imádom a pesti nőket, a Te rongyos élet.

Az est rendezője SOMOGYI SZILÁRD, aki színházunkban a jelenleg is nagy sikerrel futó Abigél, a Virágot Algernonnak, a Jövőre, Veled, Itt és a Pendragon legenda című előadásokat is rendezte, de az ő nevéhez fűződnek az Isten pénze és az Elfújta a szél című nagyszabású produkciók is.

A gála jegyértékesítése Aranykártyás nézőink számára január 6-án 10 órától, a nagyközönség számára pedig január 7-én 10 órától kezdődik!

Belépőiket megválthatják személyesen pénztárunkban és Szervezési Osztályunkon, valamint online az Operettszínház weboldalán.

Jegyek korlátozott számban kaphatók 1.300 forinttól.


« Vissza ide : Hírek