Hírek

Álláshirdetés - Marketing menedzser pozíció

2022. júl. 20.

Budapesti Operettszínház
Ügyvezető igazgatóság/ Kommunikációs- és Marketing Osztálya

marketing menedzser

munkakör betöltésére munkatársat keres.

A munkaviszony időtartama:

határozatlan idejű munkaszerződés

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye: Budapest, 1065 Budapest, Nagymező utca 17.

A munkakörbe tartozó lényeges feladatok:

Feladata a színház marketing munkájának, reklám-, propaganda tevékenységének szervezése. Közreműködik a kampányok lebonyolításában. Közreműködik az éves és egyedi média-együttműködési megállapodások kidolgozásában, előkészítésében, nyilvántartásában. Aktívan részt vesz a rendelkezésre álló hirdetési felületek tervezésében, beosztásában, koordinálásában, az ezzel kapcsolatos adminisztrációban. Kapcsolatot tart a színház médiaügynökségével a médiavásárlási kampányokkal kapcsolatban. A kommunikációs- és marketing osztályvezetővel egyeztetve küldi a havi brief-eket a kampányokra és kapcsolódó gyártásokra, valamint felügyeli a megrendelés adminisztratív folyamatát. Ellenőrzi a teljesítést és információkkal támogatja a megrendelés teljesítésének igazolhatóságát. Rögzíti a hirdetések megjelenéseit és leadási határidőket az erre kijelölt naptárban. A megjelenések vagy gyártások előrehaladásáról, esetleges problémákról, késedelmekről naprakészen tájékoztatja a kommunikációs és marketing osztályvezetőt. Koordinálja hirdetésekkel kapcsolatos gyártási folyamatokat. Kapcsolatot tart a színház grafikusával, elküldi neki az alapanyagokat és a szükséges információkat és felügyeli a kreatívok és mutációk határidőre való elkészülését. Rádióspotok esetén egyeztet a színház hangosztályával. Minden leadott anyag esetében ügyel az előírt technikai paraméterek és minőség betartására. Koordinálja a produkciók plakátkreatívjainak gyártási folyamatát, az ezzel kapcsolatos fotózási alkalmakat egyezteti és teljes körűen megszervezi. Anyagokkal, információkkal segíti a színház weboldalának gondozását, segíti a frissítés, adatfeltöltés folyamatát, közreműködik a közösségi média (Facebook, stb.) felületein való megjelenések létrehozásában, a színház rendszeres hírleveleinek szerkesztésében, kiküldésében. Közreműködik a havi műsorok, promóciós anyagok, műsorfüzetek, plakátok, szórólapok és egyéb kiadványok elkészítésében, az ebben szereplő információk egyeztetésében a Művészeti titkársággal. A marketingosztályhoz tartozó digitális kijelzőket, az itt megjelenő információkat és kreatívokat kezeli, kapcsolatot tart a technikai supportal, naprakészen tartja a tartalmakat. Koordinálja az épületdekoráció naprakészen tartását és esetleges újragyártásokat: felületek nyilvántartása, aktuális tartalmainak nyomon követése, lecserélések időzítése a futó műsorok függvényében, árajánlatok begyűjtése, egyeztetés a grafikussal, a kivitelezőkkel és a marketing osztályvezetővel, új épületdekorációk dokumentációjának elkészítése és leltárba vétele. Koordinálja a merchandise termékek gyártását: kreatív koncepció (egyeztetve a marketing osztályvezetővel), árajánlatok bekérése, a vezetői döntést követően a megrendelés és gyártás felügyelete és az esetleges hibás teljesítés jelentése, utánkövetése.

Pályázati feltételek:

-      Emelt szintű szakképesítés, marketing- és reklámmenedzser,

-      Angol nyelvből középfokú B típusú általános nyelvvizsga, társalgási szintű nyelvtudás,

-      Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások).

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

-       Főiskola, kommunikációs és marketing szak,

-       színházban szerzett, legalább 1-3 év szakmai tapasztalat.

Elvárt kompetenciák:

-        Kiváló szintű szervezőkészség,

-        Kiváló szintű tárgyalási és kommunikációs készség,

-        Kiváló szintű konfliktuskezelő képesség,

-        Kiváló szintű együttműködési és kapcsolatteremtő készség.

Amit kínálunk:

A színház a hatékony és eredményes munkát versenyképes jövedelemmel honorálja.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

Fényképes szakmai önéletrajz, rövid motivációs levél, 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány, iskolai bizonyítvány(ok) másolata(i), adatkezelési nyilatkozat, melyben hozzájárul a pályázattal kapcsolatos személyes adatainak kezeléséhez.

A munkakör betölthetőségének időpontja: 2022. szeptember 1.

A pályázat benyújtásának határideje: 2022. augusztus 31.

A pályázatok benyújtásának módja: Elektronikus úton "marketing menedzser" jeligére a jelentkezes@operett.hu e-mail címen keresztül.

 

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a www.operett.hu honlapon szerezhet.


« Vissza ide : Hírek