Hírek

Bérletvásárlási lehetőség

2022. jún. 13.

Kedves Nézőink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022.06.14-én 10 órától a nagyközönség számára is megnyílik a bérletvásárlási lehetőség, és bérleteink online is elérhetővé válnak (kivéve az igazolást igénylők).

A Budapesti Operettszínház a 2022/23-as évadban az eddigi bérleteket váltva új bérleti konstrukciókkal várja Önöket. Színházunk 1922. december 22-én kapott saját otthont a teátrum épületében, majd 1923-ban nevezték el Fővárosi Operettszínháznak, ezáltal Budapest lett - Bécs mellett - az operett fővárosa. A Budapesti Operettszínház a 2022/23-as évadot a kettős évfordulónak szenteli, ahogy ezt új bérleteink elnevezései is tükrözik.

Ennek értelmében az eddigi gyakorlattal szemben a centenáriumi évadban nem lesz bérlet-hosszabbítás, a korábbi bérletek helyébe újak lépnek.

Nyugdíjas, Ifjúsági és Felnőtt-bérleteink mellett zártkörű bérleteket is kínálunk, a vásárlás feltételeit az egyes bérleteknél jelöltük.

 

Kollégáink minden hétköznap 9-17 óráig állnak rendelkezésükre, válaszolnak a felmerülő kérdésekre, és segítenek az új bérlet kiválasztásában.

Telefonszámunk: 06/1-3532172, e-mail címünk: operett@operett.hu

Az új évadban is szeretettel várja Önöket a Budapesti Operettszínház!

Bérletvásárlási lehetőség  - 0Bérletvásárlási lehetőség  - 1Bérletvásárlási lehetőség  - 2


« Vissza ide : Hírek