Hírek

Betekintés a Nine olvasópróbájába

2021. jan. 20.

Ma van Federico Fellini olasz filmrendező születésnapja, melynek alkalmából meglepetéssel kedveskedünk nézőinknek! Fellini az ismert 8 és fél című remekmű alkotója, amely a filmtörténet első rendezői önvallomása. A mű nagy hatást gyakorolt más alkotókra is, így idővel a zenés színpadokra is eljutott. Mario Fratti feldolgozásában, Arthur Kopit librettójával és Maury Yeston zenéjével és szövegével készült el a Nine című musical, amely az Operettszínház történelme során első alkalommal lesz látható színpadunkon!

Bár jelenleg még zárva a színház, színészeink már alig várják, hogy újra személyesen is találkozhassanak a közönséggel. Az újranyitást egy új, nem mindennapi produkcióval szeretnénk ünnepelni, épp ezért már zajlanak a következő nagy musical bemutató próbái. Művészeink műhelymunkával és koncepció megbeszélésekkel kezdték a próbafolyamatokat. Tegnap volt a darab olvasópróbája, amelybe Önök is betekintést nyerhetnek. A darab rendezője Balázs Zoltán elárulta, hogy a közönség egy igazán újszerű, rendhagyó, futurisztikus előadás részese lehet majd. A darab egyik különlegessége, hogy bár három szereposztás lesz, az egyes előadások mégis kissé különbözőek, mindhárom bemutatón más jelmezekben tűnnek fel a művészek. A különleges darabban az Operettszínház sztárjain kívül visszatérő művészek és új arcok is feltűnnek, érdemes egy pillantást vetni a színlapra: http://www.operett.hu/index.php?inc=repertoar_mutat&rId=285&evadId=16

Reméljük Önök is olyan izgatottan várják az újratalálkozást színészeinkkel, mint a társulat tagjai! Addig is az online térben várjuk Önöket repertoárunkkal!

Betekintés a Nine olvasópróbájába - 0
Betekintés a Nine olvasópróbájába - 1
Betekintés a Nine olvasópróbájába - 2
Betekintés a Nine olvasópróbájába - 3
Betekintés a Nine olvasópróbájába - 4
Betekintés a Nine olvasópróbájába - 5
Betekintés a Nine olvasópróbájába - 6
Betekintés a Nine olvasópróbájába - 7
Betekintés a Nine olvasópróbájába - 8
Betekintés a Nine olvasópróbájába - 9
Betekintés a Nine olvasópróbájába - 10
Betekintés a Nine olvasópróbájába - 11
Betekintés a Nine olvasópróbájába - 12


« Vissza ide : Hírek