Hírek

Betekintés a Tündérkertbe

Online tartottuk meg a Marica grófnő sajtótájékoztatóját

2020. okt. 20.

Online tartottuk meg a Marica grófnő sajtótájékoztatóját

Október 23-án mutatja be a Budapesti Operettszínház Kálmán Imre egyik legkedveltebb operettjét, a Marica grófnőt. A jelenlegi vírushelyzetre való tekintettel, a premier előtti sajtótájékoztatót rendhagyó módon online tartottuk meg október 19-én.

Az esemény egyik különlegességét adta az, hogy a beszélgetés az előadás valódi díszletében, színházunk nagyszínpadán került megrendezésre, s ezáltal mind a nézők, mind az újságírók betekintést nyerhettek a Marica grófnő különleges, tündéri látványvilágába.

A sajtótájékoztatón megszólalt Kiss-B. Atilla, színházunk főigazgatója, Bozsik Yvette, a darab rendező-koreográfusa, valamint Cziegler Balázs díszlettervező és Berzsenyi Krisztina jelmeztervező is.
Betekintés a Tündérkertbe  - 0

Az eseményen részt vett Eleni Korani, a Budapesti Operettszínház tiszteletbeli nagykövete is, aki a járványügyi helyzet alatt is mindent megtett azért, hogy segítse társulatunkat. Az ismert műkereskedő, műkincsszakértő 2,5 millió forint értékben, 160 koronavírus-tesztet ajánlott fel színházunknak. A nagylelkű és innovatív támogatásnak köszönhetően a tesztelések már korábban megkezdődtek intézményünkben, így az operettben fellépő művészek egészségesen és biztonságosan kezdhették meg a próbákat.

Betekintés a Tündérkertbe  - 1

A sajtótájékoztatón főszereplő szólistáink - Homonnay Zsolt, Dolhai Attila, Lévai Enikő, Erdős Attila, Szendy Szilvi, Laki Péter, Dénes Viktor, Széles Flóra, Bojtos Luca, Kiss Zoltán és Bardóczy Attila ? a legkedveltebb dalokkal adtak rövid ízelítőt az ikonikus darab zenei világából.  Az előadókat zongorán Pfeiffer Gyula, színházunkfőzeneigazgatója kísérte.

Betekintés a Tündérkertbe  - 2

Az operettről bővebb információt itt találnak. Az eseményről készült képgaléria itt megtekinthető.
A sajtóeseményt visszanézhetik YouTube-csatornánkon is.

 


« Vissza ide : Hírek