Hírek

Debütált az első dinner show Magyarországon

2019. nov. 08.

Az egykori Moulin Rouge épülete újra megtelik élettel, az artisták és előadóművészek parádés műsorral várják a közönséget. Az egyedülálló produkció rendezője a Kossuth-díjas Richter József cirkuszművész, alkotótársai Bori Tamás produkciós designer és Kocsis Tamás koreográfus. A lélegzetelállító artistamutatványok, az izgalmas táncbetétek és a vérpezsdítő koreográfia mellé a kulináris élményt nyújtó fogások Harmath Csaba séf ajánlása alapján kerülnek a tányérokra. A nyolcvanas évek legnagyobb slágereit Bársony Bálint és zenekarának hangszerelésében és közreműködésével élvezhetik a nézők. A nemzetközi sztárvilágból jól ismert Crazy Flight Group, Strange Comedy duó, Khulan Troupe, Oksana Vielkina és a Les Sandros formáció a Moulin Rouge rendszeres fellépői.
Debütált az első dinner show Magyarországon - 0 A tánckar látványos műsorszáma tökéletes nyitánya volt az estnek.

A rendszerváltás előtti időket, egész pontosan az 1985-től 1988-ig tartó éveket megidéző archív felvételek után Budapestről a francia fővárosba költözik a teátrum hangulata, ahol a táncosok elkápráztatják a nézőket mutatós mozdulataikkal. A Crazy Flight Group akrobatái látványos produkciójukba egy kis humort is csempésznek, erőemelő gúlaszámuk az egymásba vetett bizalmon alapul.
Debütált az első dinner show Magyarországon - 1 A Crazy Flight Group akrobatikus produkciója mindenkit lenyűgözött.

A Strange Comedy komikus duó a világ számos országában szerepelt már. A Kálmán Imre Teátrumban humoros komikusszámokkal lépnek színpadra. A Khulan Troupe artista lányai egészen Mongóliából érkeztek, hogy extrém hajlékonyságukkal lenyűgözzék a magyar közönséget.
Az est házigazdái a szórakoztatás mellett a közönség bevonására is törekednek. Megszólítják a nagyérdeműt, és bevonják a produkcióba, hiszen egy dinner show-ban nekik is fontos szerep jut.

Debütált az első dinner show Magyarországon - 2 A szépséges Oksana Vielkina ámulatba ejtette a közönséget.

A gyönyörű Oksana Vielkina megjelenésével és produkciójával elvarázsolja a közönséget. Megcsillogtatja tehetségét labdazsonglőrként, ezt követően pedig egy gyűrű segítségével légies és akrobatikus műsorszámot láthatunk tőle.
A Les Sandros duó görkorcsolya és görgő egyensúlyozó számát a nézők lélegzet-visszafojtva figyelik. Előadásunk fénypontjaként a portugál artista kilenc görgőn egyensúlyoz a magasban, amely igazán világszínvonalú teljesítmény.

Debütált az első dinner show Magyarországon - 3 A Les Sandros és lélegzetelállító számuk.

A közönség szűnni nem akaró tapsviharral fogadta a formabontó produkció debütálását. A Párizsi randevú egy vadonatúj szórakozási lehetőséget kínál a publikumnak. A műfaj mindenki számára tartogat izgalmakat: a kifogástalan vacsora, a csinos hölgyek és táncosfiúk, a hívogató dallamok vagy a lélegzetelállító artista produkciók bárkit elvarázsolnak, aki jegyet vált a Kálmán Imre Teátrumba.

A libbenő vörös tollak, a csillogó gyöngyök, a tánckar látványos koreográfiája és a nemzetközi artisták mellett az est házigazdái Vásári Mónika és Buch Tibor, valamint Janza Kata és Szabó P. Szilveszter, akik a szürke valóságból újra Párizsba látogatnak, hogy felidézzék az elmúlt ifjúságot, a szerelmet és a mulatók szabad és csillogó világát. A harminc éve tartó szerelem meghatározó pillanatai elevenednek meg a színpadon humoros párbeszédekben és jól ismert dallamokban. Az előadás során egymást követik az ének- és táncbetétek, valamint a gravitációt meghazudtoló mutatványok.
Az előadásban közreműködik a Budapesti Operettszínház tánckara.
 
Az előadáshoz társuló vacsoraélményről bővebben itt olvashatnak.
 

(Fotók: Gordon Eszter)


« Vissza ide : Hírek