Hírek

Dupla teltház előtt mutatkozott be az Apáca show a Szegedi Szabadtérin

2018. aug. 15.

A Színház.org beszámolója:
 
A kettős szereposztásban színpadra állított darabot pénteken Peller Annával, szombaton Sári Évával a főszerepben láthatták a nézők.
 

A színésznők élő Facebook-közvetítéssel is jelentkeztek a premier előtt.

Dupla teltház előtt mutatkozott be az Apáca show a Szegedi Szabadtérin - 0
Peller Anna, Molnár Piroska, Csonka András


A diszkó és soul dallamokkal fűszerezett musical további főbb szerepeit Molnár Piroska - Janza Kata, Feke Pál, Alföldi Róbert és Csonka András alakítják, a rendező Szente Vajk.
 
A pénteki premier főhősnője, Peller Anna a kulisszák mögött, élő Facebook-közvetítésben mesélt az előadásról, valamint élményeiről, a próbákról és érzéseiről. A színésznő nézői kérdésekre is válaszolt:
 
{BOX,21}
Magyarországon most először láthatták a Broadwayn és Westenden 2006 óta nagy sikerrel futó musicalt. A zenés előadást a 90-es évek ikonikus filmvígjátéka ihlette, amelyet először a Broadwayn a film főszereplője, Whoopi Goldberg mutatott be. A darabot eddig 18 országban állították színpadra, és több mint 6 millió néző látta.
 
Dupla teltház előtt mutatkozott be az Apáca show a Szegedi Szabadtérin - 1

fotó: Várady Nikolett/Deszkavízió

A szombati előadás főszereplője, Sári Évi szintén megosztotta gondolatait egy élő videóban, többek között arról is szót ejtett mennyire áll közel hozzá Deloris van Cartier karaktere, és a szerep nehézségeiről, félelmeiről is beszélt:

{BOX,22}Az Apáca Show-t a hétvégi kettős premier (augusztus 10-11.) után még további öt előadásban (augusztus 12., 17., 18., 19., 20.) játsszák a Szegedi Szabadtéri Játékok keretén belül, majd a produkció októbertől országos turnéra indul, érintve Pécset, Miskolcot, Zalaegerszeget, Nyíregyházát, Szombathelyet, Veszprémet, Debrecent és Győrt. Ősszel a musicalt az Operettszínház tűzi műsorára.


« Vissza ide : Hírek