Hírek

Elindul a jegyvásárlás novemberi és decemberi előadásainkra!

2022. szept. 27.

2022. szeptember 28-án 10:00-tól indul a jegyértékesítés a nagyközönség számára novemberi és decemberi előadásainkra! Jegyvásárlás: ITT! 
Az év végéhez közeledve, régi és új közönségkedvenc klasszikusokkal, családi musicalekkel és nagyszabású ünnepi gálakoncertekkel várjuk Önöket a Budapesti Operettszínházba!
Elindul a jegyvásárlás novemberi és decemberi előadásainkra!  - 0

November 3-tól újra szól az ősi monda, amely "vén, mint az idő..!"  A Szépség és a Szörnyeteg családi musical, a Disney egyik legsikeresebb és legelbűvölőbb meséjéből készült, amely a bemutató óta töretlen sikernek örvend!

WEBBER - Requiem, Örök Világosság. - Tisztelet az elhunytak emlékének. November 4-én 19 órától egy különleges, meghitt hangulatú gálakoncertet hallhatnak. Az elsősorban musical szerzőként ismert Andrew Lloyd Webber, az apja halálának emlékére írta Requiem c. művét, amely ezúttal a Budapesti Operettszínházban csendül fel. Az este második felvonásaként pedig egy - a műsor hangulatához igazodó - gálakoncertet láthatnak, amelyen a nagy Webber-klasszikusok mellett, mint a Jézus Krisztus Szupersztár és Az operaház fantomja musicalek, az István, a király, A Notre-dame-i toronyőr, a Valahol Euróbában, La Mancha lovagja, illetve A nyomorultak musicalek slágerei is elhangoznak majd.

Fellépő művészek: Fischl Mónika, Nádasi Veronika, Polyák Lilla, Ninh Duc Hoang Long, Homonnay Zsolt, Szomor György és a Budapesti Operettszínház Zenekara és Énekkara
Vezényel: Pfeiffer Gyula, a Budapesti Operettszínház főzeneigazgatója.

A nagyszínpadon régi jól ismert kedvencek váltják egymást: november 9-től a Mágnás Miska operettet, november 16-tól - a blokkban a 100. előadását ünneplő - István, a király rockoperát, majd november 22-től az Abigél musicalt, végül, a tavalyi év sikere után idén is megrendezésre kerülő Ave Maria adventi gálakoncertet láthatják november 26-án és 27-én.

 A decembert két igazi klasszikussal kezdjük: december 2. és 4. között visszatér műsorunkra a világhírű Broadway-musical, a Hegedűs a háztetőn, amelyet Kálmán Imre Csárdáskirálynője követ majd december 9-től.

A legkisebbeket december 3-án a mesék varázslatos világába repíti a Musicalmesék.

Nincs karácsony Diótörő nélkül! Jó hír a balett szerelmeseinek, hogy a Budapesti Operettszínház idén is, immár negyedik éve tűzi műsorára Csajkovszkij leghíresebb művét. Varázslatos zene és koreográfia, színházunk balettművészeinek tolmácsolásában. Hangolódjanak velünk az ünnepekre december 16. és 28. között.

Ünnepségből pedig az év utolsó napjaiban sem lesz hiány: december 23-án 19 órától egy nem mindennapi, nagyszabású gálával ünnepeljük a Budapesti Operettszínház centenáriumát! Ritka pillanat a művészek és a közönség életében, hogy megünnepelhetik színházuk 100 éves évfordulóját! A Somossy Károly orfeumigazgató által 1894-ben emeltetett, kezdetben mulatóként működtetett, később Fővárosi Színházzá keresztelt épületének nyitóelőadását 1922. december 23-án tartották. Az új színházat 1923 februárjától hivatalosan is Fővárosi Operettszínháznak nevezték el. Emlékezzünk meg együtt a jeles évfordulókról, melyen a színház teljes társulata részt vesz. Az előadás rendezője: Homonnay Zsolt.

Az óévet pedig - hagyományainkhoz híven - december 31-én 15 és 19 órától egy fergeteges hangulatú BÚÉK 2023 - Szilveszteri Gálával búcsúztatjuk.

A Raktárszínházban november 10-én és 12-én a Lili bárónő, november 25-én és 26-án a Jövőre, veled, itt! előadásainkat láthatják, míg december 5-én és 6-án Szegény Dzsoni és Árnika várják a gyermekeket és gyermek lelkű felnőtteket.

A Kálmán Imre Teátrumban ismét veszedelmessé válik a hangulat - a tavalyi nagysikerű bemutató után december 9-én és 10-én ismét műsoron a Veszedelmes viszonyok.

 Folytatódik új programsorozatunk, a KÖZELEBB - Zenés kávéházi beszélgetés. Novemberben Lukács Anita és Vadász Zsolt beszélget a szakma szépségeiről, kedvenc történeteikről, emlékeikről, míg decemberben Fischl Mónika és Homonnay Zsolt osztanak meg személyes történeteikből és kedvenc kulisszatitkaikból a nagyérdeművel.

Novemberi és decemberi előadásaink itt elérhetőek, váltsák meg jegyüket még ma kedvenc előadásaikra! 

Várjuk Önöket szeretettel a Budapesti Operettszínházba!


« Vissza ide : Hírek