Hírek

Élményre fel!

Nyári programjaink is vitorlát bontottak

2022. júl. 15.

Július 14-én művészeink egy izgalmas élménnyel gazdagodtak: Balatonfüredre látogattak, ahol az 54. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj szervezőinek meghívására a Balaton hajóról követhették nyomon a grandiózus vitorlásverseny rajtját.

Élményre fel! - 0Fotók: Gazsifoto, kekszalag.reblog.hu

Művésztársaik és ismert élsportolók társaságában lehettek tanúi annak a felemelő pillanatnak, amint a több mint ötszáz hajó - legénységével a fedélzeten - útra kelt, hogy Füredről indulva meghódítsa a Balatont.

A nemrégiben Liszt Ferenc-díjjal elismert primadonnánkat, Fischl Mónikát - akivel legközelebb a Kolozsvári Magyar Napok keretében megrendezésre kerülő Összetartozunk! gálán találkozhat a közönség - figyelmes kollégái eközben egy csokor virággal is felköszöntötték születésnapja alkalmából.

A Kékszalag verseny rajtjánál színházunk művészei közül az ünnepelten kívül ott volt Szendy Szilvi, aki egy sikeres hangszalagműtét után augusztus 5-én és 6-án este, a jubileumi, X. Budavári Palotakoncerten áll majd újra közönség elé. Velük tartott Süle Dalma, akinek operai minőségű hangját szintén az Oroszlános Udvarban hallhatjuk legközelebb.

Csatlakozott hozzájuk Bojtos Luca, aki hangjával, tánctudásával és személyiségével az augusztus 20-i hétvégén kápráztatja majd el az Operett Korzó közönségét a Vigadó téren. Elkísérte a hölgyeket ezen a napon Czikora István László is, akinek hangja nemcsak a Budapesti Operettszínház nézői számára, de a Dankó Rádió hallgatóinak is ismerősen cseng, hiszen ő vezeti a Túl az Óperencián című műsort, amelyben minden hétköznap örökzöld operettslágerek, illetve a műfajjal kapcsolatos érdekességek hangzanak el. Legközelebb Janza Katával készített beszélgetéseit hallhatják a műfaj szerelmesei.

Ez a páratlan élményekkel teli nap is hozzájárult ahhoz, hogy művészeink a nyári szünet alatt feltöltődjenek, és új célok felé hajózva friss energiákkal készülhessenek fel a nyári fellépésekre és a Budapesti Operettszínház szeptemberben induló centenáriumi évadára.


« Vissza ide : Hírek