Hírek

Ének az esőben

2019. szept. 15.

Az Ének az esőben feledhetetlen történet a show businessről és a szerelemről. A történet szerint a némafilmek sztárja, Don Lockwood és állandó partnere Lina Lamont életük első hangos mozijára készülnek, ám kiderül, hogy Lina hangja elviselhetetlen a vásznon. Don barátja, Cosmo Brown a feltörekvő fiatal színésznőt, Kathy Selden-t javasolja hangdublőrnek, akibe természetesen beleszeret a sármos színész.

Az eredeti 1952-es film hatalmas sikerre tett szert a Nacio Herb Brown eredeti Hollywood-i zenéjének, a Comden-Green szerzőpáros romantikus történetének és Fried szellemes szövegeinek köszönhetően. A lehengerlő szteppjelenetekkel és klasszikus slágerekkel fűszerezett darab a Szegedi Szabadtéri Játékokkal közös produkcióban készült el, mielőtt megtalálta volna állandó otthonát a Nagymező utcában.

Ének az esőben  - 0

Az előadás a 2019/20-as évadban is folytatja hódító útját színházunkban. A főbb szerepekben többek között Gömöri András Máté/Adorjáni Bálint, Kerényi Miklós Máté/Serbán Attila, Jenes Kitti/Dancs Annamari, Szinetár Dóra/Kékkovács Mara, Szabó P. Szilveszter/Németh Attila áll színpadra. 

Az előadásra jegyek még vásárolhatók ide kattintva.  


« Vissza ide : Hírek