Hírek

Ezt jól kifőztük!

A Budapesti Operettszínház heti menüje

2020. ápr. 06.

Ha a helyzet úgy adja, néha változtatni kell a jól bevált recepten, de legalábbis más módokon kell tálalni a menüt!

Bár színészeinkkel és munkatársainkkal élőben most nem találkozhatnak, ők továbbra is azon dolgoznak, hogy saját otthonukban egyedi előadásokat, performanszokat készítsenek, amelyek jókedvvel, művészi tartalommal tölthetik meg közönségünk otthoni perceit. Új sorozatainkból összeállítottunk egy heti menüt, amelyből kiderül, hogy mikor mi kerül terítékre Facebook-csatornánkon.

De ne maradjon el teljesen a színházi élmény sem: kéthetente szombaton 19 órától élőben közvetítjük Facebookon a Budapesti Operettszínház valamely nagy sikerű előadását, a következő hét szombatján pedig megismételjük azok kedvéért, akik esetleg lemaradtak róla, vagy szívesen újra néznék.

Új sorozatokkal is indulunk:

- "Karantén Balett" címmel kedd este a Budapesti Operettszínház Balettkarának, és "Tavaszköszöntő" címmel vasárnap délelőtt a színház Zenekarának és Énekkarának produkciói lesznek láthatóak.

- Folytatjuk továbbra is a "Napi derű - Vigyázzunk egymásra!" sorozatunkat. Valamennyi premierünk az élet szeretetére és a kitartásra tanít. A La Mancha lovagjából idézve például: "A lélek, csak az segít tovább." A művészeinkkel készített rövid beszélgetésekkel továbbra is ilyen, és ehhez hasonló üzeneteket szeretnénk közvetíteni nap mint nap!

- Az "Operettszínház Home Office" című adásunkban csütörtökön és pénteken 19 órakor 10-15 perces videókban otthonról jelentkeznek művészeink érdekes, egyedi tartalmakkal.

- "Szélfútta csodamuzsika - mesés szórakozás az Operettszínház művészeivel" sorozatunkban szombaton és vasárnap reggel 9-kor Bordás Barbara, Kékkovács Mara, Dancs Annamari, Peller Anna és Bálint Ádám video-meséi kínálnak kisebbeknek és a nagyobbaknak egyaránt könnyed szórakozást.

- "5 perc reflektorfény - Ifjú tehetségeink" című villáminterjú sorozatunkban az Operettszínház legfiatalabb generációja, ígéretes tehetségeink mutatkoznak be egy-egy humoros, rövid történettel, rájuk jellemző aforizmával honlapunkon. Heti háromszor: hétfőn, szerdán és pénteken jelentkezünk új interjúval.

Bízunk benne, hogy a menüválasztékunkban mindenki talál kedvére valót, és annak ellenére, hogy a színház jelenleg zárva tart, kedveskedni tudunk közönségünknek!

Ezt jól kifőztük! - 0

A Budapesti Operettszínház heti menüje:

Hétfő:
11:00 5 perc reflektorfény
16:00 Napi derű

Kedd:
16:00 Napi derű
19:00 Balett otthon

Szerda:
11:00 5 perc reflektorfény
16:00 Napi derű

Csütörtök:
16:00 Napi derű
19:00 Home Office - művészeink otthonról

Péntek:
11:00 5 perc reflektorfény
16:00 Napi derű
19:00 Home Office - művészeink otthonról

Szombat:
9:00 Szélfútta csodamuzsika - mesés szórakozás az Operettszínház művészeivel
16:00 Napi derű
19:00 Élőben közvetítjük a Budapesti Operettszínház egyik nagy sikerű előadását

Vasárnap:
9:00 Szélfútta csodamuzsika - mesés szórakozás az Operettszínház művészeivel
11:00 Tavaszköszöntő a Budapesti Operettszínház Zenekarával és Énekkarával
16:00 Napi derű


« Vissza ide : Hírek