Hírek

"FIATALOKÉ A SZÍNHÁZ" A BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ INSTAGRAM JÁTÉKA

NYERJ KULISSZAJÁRÁST OSZTÁLYODNAK, ISKOLÁDNAK!

2022. ápr. 11.

Jártál már nálunk kulisszajáráson? Amennyiben igen, tudhatod, hogy milyen izgalmas érzés, hiszen találkozhatsz a szereplőkkel, felmehetsz a színpadra, és olyan tereken barangolhatsz, ahová más nézőnk soha nem juthat el! Hogyha a válasz nem, akkor ez egy kihagyhatatlan lehetőség számodra. Társaiddal együtt játszatok!

A játékban való részvétel feltételei:

Amennyiben szereted magad fotózni, barátaiddal szelfizni, videókat készíteni, vagy épületeket, belső tereket fotózni, akkor ez a te játékod!

Ha szeretnél játékunkban részt venni, nincs más dolgod, mint eljönni egy előadásunkra, fotót vagy videót készíteni magadról, barátaidról, színházunkról, a lényeg, hogy az épület Veled együtt beazonosítható legyen. A fotót, videót #BudapestiOperettszinhaz #fiatalokeaszinhaz #ISKOLADNEVE -vel oszd meg saját Instagram oldaladon.

FONTOS!!! A képhez tüntesd fel, hogy melyik előadáson voltál, illetve jelöld meg a fotón az Operettszínházat és a barátaidat! (Így láthatod, kik voltak az előadáson, és új barátokat is szerezhetsz!)

Kérjük, hogy kövesd be a Budapesti Operettszínház Instagram oldalát, és kedveld megosztásainkat!

A nálunk készült fotóitokat kitesszük a Budapesti Operettszínház "fiataloké a színház" képernyőire, itt láthatjátok magatokat, barátaitokat, ismerőseiteket, ha ellátogattok legközelebb hozzánk. A játékban való részvétellel elfogadod, hogy kitehessük beküldött fotódat displayünkre.

A legtöbb képet #-gel megosztó három iskola nyer egy-egy szuper kulisszajárást (40-40 fő).

Szórólapjaink, kiadványaink segítségével buzdítsd iskoládat a versenyre, és ne feledd, bármilyen 3 évnél nem régebbi fotót is megoszthatnak társaid, a lényeg, hogy a fotó a Budapesti Operettszínházban készüljön!

Sok sikert kívánunk, és szeretettel várunk Benneteket!


« Vissza ide : Hírek