Hírek

Hamarosan újra találkozunk!

2021. máj. 06.

Kedves Közönségünk!

Nagy örömmel értesítjük kedves Nézőinket, hogy a járványügyi zárvatartás után a Budapesti Operettszínház újra várja közönségét.

Május hónapban még online előadásainkat élvezhetik (https://online-operett.jegy.hu/#/event), de júniusban végre találkozhatunk személyesen is.

2021.06.25-én egy fantasztikus premierrel, a Hegedűs a háztetőn című előadásunkkal nyitjuk meg Nagymező utcai teátrumunk kapuit. Az előadás 4 alkalommal látható júniusban és júliusban, majd 3 előadás erejéig a nagysikerű István, a király című rockopera is visszatér a színpadra.

A pontos műsort terveink szerint 2021.05.17-én hirdetjük meg, jegyek is ettől az időponttól lesznek elérhetők.

A meglévő jegyek és 2019/20-as elmaradt bérletes előadások átcserélhetőek ezen előadások bármelyikére, kérjék közönségszervezőink segítségét a 06/1353-21-72 telefonszámon, vagy az operett@operett.hu e-mail címen.

A 2020/21-es bérletek előadásai sajnos elmaradtak. A 2021/22-es évadra átvihetőek a bérletek, a bérletek cseréjéről minden kedves Bérlet-tulajdonost értesíteni fogunk június elején.

A színház pénztára és szervezési irodája 05.17-től várja a vásárlókat az alábbi nyitvatartás szerint:

SZERVEZÉS: H-P: 10-17 óráig

PÉNZTÁR: H-V: 10-18 óráig

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy jegyek és bérletek visszaváltására kizárólag online formában van lehetőség!

Azon nézőnk, aki nem kívánja becserélni a jegyét, kérjük küldje el nekünk a  visszautalas@operett.hu e-mail címre, lefotózva / bescannelve úgy, hogy a jegy vonalkódja jól látszódjon, illetve kérjük, adja meg bankszámlaszámát, ahová az utalást kéri. Együttműködésüket ez úton is nagyon köszönjük!

A színházlátogatás az alábbi szabályok betartásával lehetséges:

- Előadásaink a hatályban lévő rendeleteknek megfelelően, kizárólag védettségi igazolvánnyal, az intézmény vezetősége által meghatározott védelmi intézkedések betartása mellett látogathatók.
- A védettségi igazolvány személyazonosság igazolására alkalmas igazolvány bemutatásával együtt érvényes.
- Belépéskor az igazolványokat ellenőrizzük.
- Védettségi igazolvánnyal rendelkező nézőink felügyelete alatt álló 18 éven aluliak az előadásokat védettségi igazolvány nélkül látogathatják, esetükben a belépés az életkor igazolására alkalmas igazolvány bemutatásával lehetséges.
- Belépéskor minden nézőnk testhőmérsékletét mérik. Akinél a hőmérő 37,4°C-nál magasabb értéket mutat, sajnos nem léphet be a Színház területére. Ilyen esetben kérjük, egyeztessen nézőtéri felügyelőnkkel a tennivalókról, lehetőségekről!
- A közönségforgalmi területeken és a nézőtéren mindenki számára kötelező a maszk viselése, ami kizárólag a büfékben, a fogyasztás ideje alatt vehető le!

 

Belépés a színházba

 • Nézőink számára a Színházba történő belépés, illetve távozás két bejáraton keresztül lehetséges:
 1. Nagymező u. 17.
 2. Mozsár u. 5.
 • A belépés helye attól függ, hova szól a jegy:
  • Földszint jobb oldal, Emelet: Főbejárati belépés
  • Páholyok: Mozsár utcai belépés
  • Földszint bal oldal: Mozsár utcai belépés
 • Hőkamerás kapun keresztül történik a belépés az épületbe, kiszűrve a hőemelkedést, lázas tüneteket. 37,4 Celsius-fok feletti testhőmérséklettel az előadások nem látogathatók. Az érintettek jegyei árát a Színház visszatéríti.
 • A nézők beengedése előadás előtt 45 perccel kezdődik, annak érdekében, hogy az érkezések fokozatossága biztosított legyen, csökkentve ezzel a közeli érintkezések kockázatát. A hétvégi dupla előadások esetében előadás előtt 30 perccel kezdődik a beengedés.

A ruhatárakhoz és nézőtéri székekhez egymástól jól elkülönülő útvonalak vezetnek, csökkentve a kontaktusok mennyiségét.

Szeretettel várjuk vissza Önöket színházunkban!


« Vissza ide : Hírek