Hírek

Hatalmas meglepetést okozott az Operett online első adása

2020. dec. 07.

"Nincsenek szavak! Vastaps!" - írták a nézők Brassótól New Yorkig, Kanadától Németországig. December 5-én tartotta meg a Budapesti Operettszínház A Csárdáskirálynő online premierjét. A közvetítés után özönlöttek a hálás, örömteli üzenetek, amelyek mind azt igazolták, hogy az Operett online első előadásának sikerült az otthonokba varázsolnia az operett élményét és az operettsztárokat. Az adventi hétvégét teljessé tették A Csárdáskirálynő csodálatos dallamai, könnyed komikuma és lenyűgöző színpadképe.

Az Operettmozi igazi filmes élményt nyújtott! A broadcast-minőségben rögzített produkció eljuttatta a művészet varázsát a családokhoz, lélektől lélekig, földrajzi határokon átívelve! Az online "színpadon" olyan látványban, olyan rezzenésekben, olyan apró gesztusokban és arckifejezésekben gyönyörködhettek a nézők, melyeket a közönség soraiból alig, vagy csak a legdrágább helyről élvezhettek eddig.

A Budapesti Operettszínház kollégái egész hétvégén az érdeklődő levelekre válaszoltak. A hatalmas sikerre való tekintettel szombaton, december 12-én megismételjük az online előadást!

Jegyvásárlás itt

A Budapesti Operettszínház hamarosan újabb meglepetéssel jelentkezik, a héten várható a következő online-produkció meghirdetése - Tartsanak velünk!

Tudok ajándékba jegyet vásárolni?

Erre sajnos jelenleg nincs lehetőség, hiszen a feltöltött tartalom megtekintéséhez szükséges jogosultság felhasználói fiókhoz kötődik, így hiába vásárol több jegyet, más felhasználói fiókból nem elérhető az előadás.  

Ügyfélszolgálati elérhetőség: online@interticket.hu 
Telefonszám: 06-1/422-2029 (H-P: 9-17 óráig)


A Csárdáskirálynő este 19 órakor kezdődik, és csak az előadás időtartamára lesz látható. Kérjük, hogy a stream elindításánál és esetleges szüneteltetésénél vegyék figyelembe, hogy az előadás december 12. 23:00 (Central European Time, UTC +1) után már nem lesz elérhető.

Szereposztás:

Vereczki Szilvia - Kiss Diána
Edwin Ronald - Homonnay Zsolt
Kaucsiánó Bóni gróf- Dénes Viktor
Stázi grófnő, a herceg unokahúga - Széles Flóra
Anhilte, a herceg felesége - Frankó Tünde
Leopold Mária, Lippert Weilersheim hercege - Dézsy Szabó Gábor
Eugene von Rohnsdorff, főhadnagy - Mészáros Árpád Zsolt
Kerekes Ferkó - Földes Tamás
Miska - Czeglédi Ákos
Jegyző - Altsach Gergő 

Karmester és zenei vezető: Pfeiffer Gyula
Díszlettervező: Cziegler Balázs
Jelmeztervező: Berzsenyi Krisztina
Koreográfus: Bozsik Yvette
Rendező: Vidnyánszky Attila
A felvétel rendezője: Komlós András
Projektkoordinátor: Weidinger Amelie
Producer: Kiss-B. Atilla, a Budapesti Operettszínház főigazgatója

Közreműködik a Budapesti Operettszínház Énekkara, Balettkara és Zenekara.
Szövegkönyv: Béla Lenbach és Leo Stein

A magyar nyelvű változatot írta: Gábor Andor

« Vissza ide : Hírek