Hírek

Indul a bérletvásárlás a 2023/24-es évad előadásaira

2023. máj. 25.

2023.05.26-án 10 órától elindul a nagyközönség számára a bérlet-hosszabbítási és vásárlási lehetőség. A bérleteket személyesen vagy online (kivéve igazolást igénylők) is megvásárolhatják.

Centenáriumi évadunk kiemelkedő sikere után idén közönségkedvenc előadásaink mellett két nagyszabású új bemutatóval, ünnepi gálakoncertekkel ajándékozzuk meg Nézőinket.
Az évadot egy igazi kuriózummal, az évszázad magyar operettjével nyitjuk, amely Az Orfeum mágusa címmel Somossy Károly regénybe illő életét dolgozza fel.

Tavasszal egy új nagymusical-különlegességet tűzünk repertoárunkra, a nagysikerű Jekyll és Hyde zeneszerzője, Frank Wildhorn Magyarországon még sosem játszott műve, a Carmen kerül bemutatásra.

A 2023/24-es évadban megőriztük tavaly kialakított bérlet konstrukcióinkat, így a már jól ismert bérletek közül válogathatnak:

Premier+  Bérlet

Újdonság első kézből! Az évad két új bemutatója, Az Orfeum mágusa operett és a Carmen musical mellett a nagy visszatérő, a Fellini-filmek világát idéző Nine- Kilenc musicalt, valamint egy nagyszabású gálakoncertet is láthatnak Kálmán Imre műveiből, Álom, álom, édes álom címmel.
Az előadások kezdési időpontja vasárnap 19 óra.

Sárdy János Bérlet

A Csárdáskirálynő igazi közönségkedvenc nagyoperett, amelyet új bemutatónk, Az Orfeum mágusa és az Álom, álom édes álom gálakoncert egészít ki a Sárdy János Bérletben. Az előadásokat hétköznap 18 órától tekinthetik meg!

Romantika Bérlet

Ha igazi kikapcsolódásra vágyna hétköznap esténként, kitűnő választásnak bizonyul Romantika Bérletünk, amelyben a La Mancha lovagja és a Carmen spanyolos dallamai mellett Az Orfeum mágusa varázsolja el Önöket.

Somossy Károly Bérlet

Somossy Károly valóban tudta, hogyan kell mulatni! Mi más is kerülhetett volna az ő nevét viselő összeállításba, ha nem az igazi hungarikum, ízig-vérig magyar dallamok, hazai szerzők tollából. Az Orfeum mágusa c. új operett bemutatónk Somossy regénybe illő életét dolgozza fel, emellett pedig a János vitéz, illetve a Nine/ Kilenc musical várja Önöket! 
Ifjúsági Bérlet

A zenés színházi műfaj krémjét kínálja a fiataloknak – és diákigazolvánnyal rendelkezőknek – az Ifjúsági Bérlet. A Monte Cristo grófja musical és a Mária főhadnagy operett mellett egyik új bemutatónk, a Somossy Károly életét feldolgozó Az Orfeum mágusa operett is helyet kapott.

Latabár Kálmán Bérlet

Jusson idő hétvégén a szórakozásra!
A Latabár-bérlet három valódi klasszikus előadásra (Mágnás Miska, Hegedűs a háztetőn, Diótörő – balett) invitálja Önöket, amelyek egy kényelmes délelőtti időpontban, 11 órakor kezdődnek. Zárja a hetet egy kellemes kikapcsolódással a Budapesti Operettszínházban!

Sorsok Bérlet

Nagyszabású előadások, amelyekben a főhős sorsát gyakran a környezete, az őt ért hatások irányítják. Vegyen részt Ön is ebben az izgalmas kalandban, kísérje el Guido Contini filmrendezőt (Nine-Kilenc musical), La Mancha lovagját, vagy János vitézt a rendkívüli utazásra. Az előadások vasárnap 19 órától tekinthetők meg.

Jávor Pál Bérlet

Ki ne szeretne egy fárasztó munkanap után egy feledhetetlen színházélménnyel kikapcsolódni...?! Vagy hárommal? Az Orfeum mágusa c. új bemutató és a Csárdáskirálynő mellett egy régi-új kedvenc, a Nine-Kilenc musical várja Önöket, ha Jávor Pál bérletet váltanak.

A Rátonyi Róbert Bérlet, Feleki Kamill Bérlet és a Honthy Hanna Bérlet nyugdíjas igazolvánnyal – amelyet a vásárláskor be kell mutatni- rendelkező nézőink vásárolhatják meg egyebek mellett a Csárdáskirálynő, János vitéz, Nine-Kilenc musical, A mosoly országa, Mágnás Miska, és a Mária főhadnagy előadásokra. Az előadások kezdési időpontja hétköznap 17 vagy 18 óra.
A bérletek 2023.06.30-ig kedvezményes áron vásárolhatók meg, Aranyklub tagjaink 5% kedvezményt érvényesíthetnek minden sorozat bérletre (sorozatonként egy darabra).

Kollégáink minden hétköznap 9-17 óráig állnak rendelkezésükre, válaszolnak a felmerülő kérdésekre, és segítenek az új bérlet kiválasztásában.

Telefonszámunk: 06/1-3532172, e-mail címünk: operett@operett.hu

Az új évadban is szeretettel várja Önöket a Budapesti Operettszínház!


« Vissza ide : Hírek