Hírek

Január 11-ig online előadások lesznek színházunkban

2020. dec. 08.

Kedves Nézőink!
 
A kormány által 2020. november 10-én bejelentett járványügyi intézkedés meghosszabbítása színházunkat is érinti. Előreláthatólag 2021. január 11-ig nem tudunk élő előadásokat tartani. Színházunk a kényszerszünet idején online előadásokkal igyekszik enyhíteni nézőink előadások utáni vágyát.

A Csárdáskirálynő december 5-én mutatkozott be nagy sikerrel az online térben, és december 12-én újra láthatják az eladást, amelyre jegyek itt kaphatók.

Hamarosan több előadásunk is elérhető lesz online formában, a részleteket, előadás címeket, időpontokat folyamatosan tesszük közzé honlapunkon és Facebook-oldalunkon.

Az elmaradt előadásokat a járványügyi vészhelyzet után - lehetőség szerint - pótolni fogjuk, a korábban megváltott jegyek/bérletek az új időpontokra lesznek érvényesek.

Kollégáink értesíteni fogják Önöket az új időpontokról, de kérjük, hogy figyeljék Önök is honlapunk folyamatosan frissülő híreit is.
 
Azon nézőnk, aki nem kívánja megvárni a járványügyi vészhelyzet végét, kérjük küldje el jegyét a visszautalas@operett.hu e-mail címre, lefotózva, bescannelve, úgy, hogy a jegy vonalkódja jól látszódjon, illetve kérjük, adja meg bankszámla számát, ahová az utalást kéri. A visszautalás kb. 2-3 hetet vesz igénybe, türelmét köszönjük.

Amennyiben van lehetőségük, kérjük, hogy utalványt válasszanak, vagy várják meg a pótlás időpontját. Nagyon köszönjük.

Az összes ajándék-utalványunk érvényességét meghosszabbítjuk 2021. december 31-ig, azokat cserélni nem kell.

A még be nem váltott - személyesen vásárolt - márciusi és áprilisi Nagyszínpadra szóló jegyeket 2020. december 13-ig lehet utalványra váltani, az operett@operett.hu e-mail címre megküldött jegyek fotóival.
A korábban megváltott jegyek, utalványok technikai okok miatt sajnos nem válthatók be az online előadásokra. Megértésüket köszönjük!

 
Szervezési osztályon dolgozó kollégáink, home-office-ban, a megszokott rendben, hétfőtől péntekig 9-17 óráig, e-maileket és telefonokat tudunk fogadni. Kérjük, mielőtt keresnek minket, tájékozódjanak honlapunkon a friss hírekről.
Pénztárunk és szervezési irodánk a színház újra nyitásáig zárva tart.

Mobil elérhetőségeink:
Szeder Zsuzsanna: 30/9899907
Mári Andrea: 30/2979122
Mészáros Éva: 30/2808146
Szabó Nikolett: 30/2767974
Ványi Viktória: 30/2808780
Lokody Mariann: 30/7321276

E-mail:
általános: operett@operett.hu, jegy@operett.hu
jegyár visszatérítés: visszautalas@operett.hu

 Köszönjük türelmüket! Vigyázzanak magukra és szeretteikre!

 

 

 


« Vissza ide : Hírek