Hírek

!JEKYLL ÉS HYDE KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ!

2022. jan. 26.

Kedves Közönségünk!

Játszani hívjuk Önöket a JEKYLL ÉS HYDE című musical 2022. áprilisi bemutatója kapcsán.

A szeptemberi nagysikerű Nine-Kilenc rendezvényünk után most ismét egy nagyszabású találkozó részesei lehetnek nézőink és a sajtó munkatársai.

"Tárd fel a titkot!" címmel pályázatot hirdetünk nézőink számára.
A RÉSZVÉTEL FELTÉTELE A JÁTÉKSZABÁLYZAT ELFOGADÁSA.
200 rajongónk másodmagával lehetőséget kap arra, hogy az április 1-én színpadra kerülő Jekyll és Hyde musicalünkről exkluzív információkat, titkokat tudhasson meg a közönségtalálkozóval kiegészülő sajtótájékoztató folyamán.


Az eseményen való részvétel feltételei:

Hátborzongató, "Isteni-Ördögi" élményben lehet részük nézőinknek, akik saját Facebook, illetve Instagram oldalukon megosztanak egy posztot: a Budapesti Operettszínház épületét, környezetét, belső építészetét, tereit megjelenítő, személyek feltüntetése nélküli, itt készült fotót, videót az alábbi szöveg kíséretében:

"Élmény ide járni! 
Ha már voltál itt, ismered a különleges hangulatát - ha még nem, itt a lehetőség, hogy megismerd! 2022.02.04.-13. között látható a NINE-KILENC című broadway musical. Kedvezményes jegyekért (kivétel: VIP jegyek) (25% KEDVEZMÉNY) adjátok meg a kódomat online jegyvásárlásnál (www.operett.hu): NINE25
Találkozzunk a Budapesti Operettszínházban!"

és a #JekyllesHyde2022 valamint a #BudapestiOperettszinhaz hashtag megjelöléssel.

A poszt közzététele után a résztvevők értesítsék a részvételükről a Budapesti Operettszínház szervezési osztályát a https://www.facebook.com/operettszervezes oldalon keresztül a poszt linkjének üzenetben történő megosztásával.

Az első 200 érvényes pályázatot beküldő nézőnk meghívást kap másodmagával a közönségtalálkozóval egybekötött sajtótájékoztatóra, amelynek tervezett időpontja 2022.03.26. 15:30.

A találkozón részletek hangzanak el az előadásból, és lehetőség nyílik kötetlen beszélgetésre, fotók készítésére színházunk művészeivel.

Kérjük kedves nézőinket, az eseményen készülő fotóikat tegyék közzé saját közösségi felületeiken. #JekyllesHyde2022 #BudapestiOperettszinhaz

A beküldött fotókat a színházban felállított interaktív nézőtéri információs rendszereken is közzé tesszük.
A 200 szerencsés nézővel szervezési osztályunk felveszi a kapcsolatot a részletek egyeztetése végett.


A fotók beküldési határideje: 2022.02.13.

(A rendezvény a mindenkori hatályban lévő jogszabályok betartásával látogatható, különös tekintettel a járványügyi rendelkezésekre.)
Információs telefonszám (hétfőtől péntekig 10-17 óráig): 06-1/3532172


« Vissza ide : Hírek