Hírek

KEDVES NÉZŐINK!

2018. jún. 12.

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Budapesti Operettszínház 2018/19-es évadának szeptemberi és októberi előadásaira június 13-án, szerdán 10.00-kor megkezdjük a jegyértékesítést. Belépőiket megválthatják személyesen és online is a http://operett.jegy.hu/ oldalon is, valamint az Interticket országos hálózatában.
 
Három különleges bemutatóval, színes bérletkínálattal, közönségkedvenc repertoár előadásokkal, nagyszabású operett gálával, és a Nagymező utca legfergetegesebb, kétnapos bulijával, a Pesti Broadway Fesztivállal indítjuk a színházi szezont az Operettszínházban.
 
KEDVES NÉZŐINK! - 0
 
A 90-es évek ikonikus filmvígjátékából készült musicalsiker, a Westenden és a Broadway-n már nézők millióit elcsábító Apáca Show a Szegedi Szabadtéri Játékok után szeptember 8-án érkezik nagyszínpadunkra a Zikkurat Színpadi Ügynökséggel együttműködésben, Szente Vajk rendezésében. A főbb szerepekben Peller Annát és Sári Évit, Molnár Piroskát és Janza Katát, Alföldi Róbertet és Szabó P. Szilvesztert, valamint Feke Pált és Peller Károlyt láthatják.
 
KEDVES NÉZŐINK! - 1
István, a király
(Fotó: Gordon Eszter)
 
Az augusztusi, bajai szabadtéri bemutatót követően szintén szeptemberben költözik színházunk falai közé minden idők legsikeresebb, magyar rockoperája, az István, a király Székely Kriszta rendezésében. A koreográfiákat az Operettszínház balettigazgatója, Bodor Johanna és a néptáncban és néptánc alapú kortárs táncban már sokszorosan bizonyított Lénárt Gábor készíti. A mostani bemutató zenei vezetője az a Makláry László, aki az 1983-as ősbemutatón is vezényelte a művet. Mellette a másik karmester Szabó Mónika, aki a kórusok betanításáért is felel. A díszlettervező Cseh Renátó, a jelmeztervező Pattantyus Dóra, művészeti tanácsadó pedig Szabó-Székely Ármin.
 
KEDVES NÉZŐINK! - 2
Semmelweis
(Fotó: Éder Vera/Bartók Plusz Operafesztivál)
 
Szeptemberben a június 9-ei, a miskolci Bartók Plusz Operafesztiválon tartott ősbemutató után a Semmelweis című oratorikus kórkép a Raktárszínházba 'költözik' Szabó P. Szilveszterrel a címszerepben, Boross Martin rendezésében. Az asszonyokat Frankó Tünde, Nádasi Veronika és Lévai Enikő alakítják, de a különleges látványvilágú előadásban kiemelt szerepet kap a Bartók Béla Kamarakórus is.
 
KEDVES NÉZŐINK! - 3
Operett gála
 
2002 óta Kálmán Imre születésnapján, október 24-én ünnepeljük A Magyar Operett Napját. Hagyomány immár, hogy ezen az estén színházunk nagyszabású gálaműsorral várja a nézőket, amelynek keretében az operett műfajhoz kapcsolódó elismeréseket is átadják több kategóriában.
 
Az ősz első hónapjaiban ezen kívül természetesen nagysikerű repertoár darabjainkat, operett és musical produkcióinkat és gyerekeknek szánt előadásainkat is láthatják.
 
A műsort IDE kattintva tekinthetik meg.
 
Jegyek és az új évadra szóló bérletek válthatók személyesen a jegypénztárunkban, Szervezési és Közönségkapcsolati irodánkban vagy az Andrássy út - Nagymező utca sarkán található a jegyárusító pavilonunkban, az Interticket országos hálózatában, de az operett.jegy.hu oldalon is, amely a nap 24 órájában lehetővé teszi a jegyvásárlást. 
 
Szeretettel várjuk Önöket színházunkban!
 
Bővebb információért kérjük, forduljon bizalommal kollégáinkhoz a 06-1/353-2172-es telefonszámon vagy a jegy@operett.hu e-mail címen!
 

« Vissza ide : Hírek