Hírek

Korhatár nélkül - staféta indul! #17

Blénesi Zsolt

2021. máj. 13.

A Budapesti Operettszínház balettművészei nagyszabású produkciója, a Korhatár nélkül - Táncest május 14-én debütál online színpadunkon!  A két felvonás különleges élményt nyújt a balett szerelmeseinek s mindenkinek, akik szeretik, ha a klasszikus elegancia könnyed humorral társul.

Interjúsorozatunkban bemutatjuk a Táncest résztvevőit, valamint lehetőséget adunk nekik, hogy átadva kollégáiknak a stafétát, egymástól is kérdezzenek!
Korhatár nélkül - staféta indul! #17 - 0A fotót készítette: Juhász Éva

Hoffman Virág Zoé előző részben továbbadott kérdése: - Mi az a ma általad már ismert bölcsesség, tapasztalat, amit megosztanál a tíz évvel korábbi éneddel?
Higgy jobban önmagadban! Illetve megmondanám az akkori aktuális lottószámokat.

- Mikor jött el az a pillanat az életedben, amikor elhatároztad, a táncnak szenteled az életed?
14 éves koromban, amikor a Pécsi Művészeti Szakközépiskola nyílt napján láttam először mozgásművészetet.

Az Operettszínház közönsége ugyan gyakran találkozik táncos produkciókkal, az ének és a próza segít megérteni az előadás cselekményét. Hogyan lehet tánccal történetet mesélni?
A legfontosabb, hogy a mozdulat közöljön és ne csak önmagáért létezzen. Ha a zene, a mozdulat és a lélek szándékai összhangba kerülnek, az biztosan utat talál a közönséghez.

Mit gondolsz, miért különleges ez a Táncest?
Nekem azért különleges, mert a táncestre való felkészülés megmutatta, hogy a szakma iránti elhivatottság milyen erőssé tudja tenni a balettkart.

Mivel szoktál/ tudsz a leginkább kikapcsolódni?
Szeretem, ha  egy jó film vagy konzoljáték kizökkent a valóságból, de mostanában leginkább az tud kikapcsolni, amikor a kedvesemmel kiülünk a teraszunkra, és egy pohár tokaji aszú mellett megfejtjük a világot.

Most pedig adj tovább egy kérdést!
Hogyan képzeled el magad 10 év múlva?

A kérdésre Tóth Nikolett ad választ a következő részben.

Korhatár nélkül - staféta indul! #17 - 1
A fotót készítette: Juhász Éva


« Vissza ide : Hírek