Hírek

Köszöntse velünk a márciust

2021. feb. 26.

Színes programokkal üdvözli a tavaszt az Operett online! Régi nagy kedvencek és nemrég bemutatott előadások is megtekinthetőek lesznek!

Jegyvásárlás, részletes szereposztás itt!

A hónap első hétvégéjén Virágot Algernonnak musical lesz látható.A főszereplőnk Charlie Gordon (Kerényi Miklós Máté) egy harminckét éves, szellemileg visszamaradott fiú, aki részt vesz egy műtéten, minek köszönhetően megnő az intelligenciahányadosa. Ez a történet egyfajta recept a túlélésre, mese arról, hogy olyasmire is képesek vagyunk, amire nem is gondolnánk.
Köszöntse velünk a márciust - 0
Virágot Algernonnak - Kerényi Miklós Máté (Fotó: Gordon Eszter)

Március 10-én és 12-én újra látható lesz a Tajtékos dalok - Boris Vian revü - új szereposztással! A párizsi hangulatot ezúttal Pálfalvy Attila, Kékkovács Mara, Széles Flóra és Cseh Dávid Péter repítik el az Ön otthonába. A négy színészre és kis-zenekarra komponált előadás Vian mozgalmas éveit, sorsának főbb fordulatait, nehezen érkező sikerét és a minden nehézségen felülkerekedő életörömet idézi meg regényeinek szereplői és a kortársak emlékei alapján.
Köszöntse velünk a márciust - 1
Tajtékos dalok - Boris Vian revü - Cseh Dávid Péter, Kékkovács Mara, Széles Flóra, Pálfalvy Attila (Fotó: Németh Anna)

Nemzeti ünnepünkre, március 15-ére egy ízig-vérig magyar daljátékkal készülünk, újra látható lesz a János vitéz - új szereposztással! Főbb szerepekben György-Rózsa Sándor, Lévai Enikő, Pete Ádám, Lukács Anita és Papadimitriu Athina lépnek a virtuális színpadra.
Köszöntse velünk a márciust - 2
János vitéz - Lévai Enikő, György-Rózsa Sándor (Fotó: Gordon Eszter)

"Az álom, mit nem láttam még, és győzni, hol nem győztek még" - Don Quijote erőt adó világnézetének lehet részese Ön is március 19-én! 2020 szeptemberében bemutatott legújabb musicalünk, a La Mancha lovagja - a nagy sikernek örvendő premier után most online színpadunkon is megtekinthető lesz! 

Köszöntse velünk a márciust - 3
La Mancha lovagja - Peller Anna, Homonnay Zsolt (Fotó: Juhász Éva)

Köszöntse velünk a márciust - 4
La Mancha lovagja - Kocsis Dénes, Homonnay Zsolt (Fotó: Juhász Éva)


« Vissza ide : Hírek