Hírek

Közönségkedvencek májusban! Folytatódik az Operett online!

2021. ápr. 30.

Két tavalyi bemutató, egy online debütáló nagybalett-összeállítás, és a nagysikerű Pendragon-legenda - ízelítőként a Budapesti Operettszínház májusi kínálatából!

"A lélek, csak az segít tovább..." - május 7-én utoljára tekinthető meg a La Mancha lovagja online. Don Quijote szerepében ezúttal Németh Attilát, hűséges segítője Sancho karakterében Serbán Attilát láthatják. Főbb szerepekben mellettük Nádasi Veronika, Bálint Ádám, Pálfalvy Attila, Magócs Ottó, Kalocsai Zsuzsa és Vágó Zsuzsi lépnek a virtuális színpadra.

Jegyek, részletes szereposztás: https://bit.ly/3tcgk2s
Ajánló: https://www.youtube.com/watch?v=s6q0mzfbzD4 
Közönségkedvencek májusban! Folytatódik az Operett online!   - 0 La Mancha lovagja - Serbán Attila, Németh Attila (Fotó: Éder Vera)

Közönségkedvencek májusban! Folytatódik az Operett online!   - 1 La Mancha lovagja - Nádasi Veronika, Serbán Attila (Fotó: Juhász Éva)


Május közepén a Budapesti Operettszínház balett-táncosai egy rendkívüli nagybalett-összeállítással kápráztatják el a közönséget. Bemutatásra kerül a Korhatár nélkül, két felvonásos táncest. Az est első részében körbetáncolják a balett világát a Hattyúk tavától a Mosoly országáig a legszebb pas de deux-kkel és kartáncokkal. A második felvonás a barokk kor báli balett éjszakáinak hangulatát idéziFelix Mendelssohn-Bartholdy klasszicista stílusban íródott szimfóniájára. Ez az első nagyszínpados kortárs balett koreográfia a Budapesti Operettszínházban, mely kortárs létére klasszikus és neoklasszikus elemeket is ötvöz. Nem több, de nem is kevesebb, mint garantáltan kellemes kikapcsolódást ígérő, egy órán át vibráló táncprodukció korhatár nélkül.

Jegyek, részletes szereposztás: https://bit.ly/3gXWx3Y
Ajánló: https://www.youtube.com/watch?v=GVN9QGbpXro
Közönségkedvencek májusban! Folytatódik az Operett online!   - 2 Korhatár nélkül - (Fotó: Juhász Éva)

Közönségkedvencek májusban! Folytatódik az Operett online!   - 3 Korhatár nélkül - (Fotó: Art&Lens)

Májusban A Pendragon-legenda visszatér az online színpadra! Krimi, misztikum és szerelem ötvöződik Szerb Antal regénye alapján készült zenés színházi adaptációban.

Jegyek, részletes szereposztás: https://bit.ly/3eLTCJ0
Ajánló: https://bit.ly/3t66SgS 
Közönségkedvencek májusban! Folytatódik az Operett online!   - 4 A Pendragon-legenda - (Fotó: Gordon Eszter)

A hónap végén Marica grófnő lesz látható az Operett online műsorán. Bozsik Yvette rendezésében igazi Tündérkertbe csöppenünk, ahol Shakespeare-re emlékeztető nem várt fordulatokkal teli, szövevényes történet részesei lehetünk. Főbb szerepekben Fischl Mónika, Dolhai Attila, Szendi Szilvi és Laki Péter lépnek a virtuális színpadra.

Jegyek, részletes szereposztás: https://bit.ly/32Zuxor
Ajánló: https://www.youtube.com/watch?v=CT5tDt5PvZc 
Közönségkedvencek májusban! Folytatódik az Operett online!   - 5 Marica grófnő - Dolhai Attila, Fischl Mónika (Fotó: Juhász Éva)


« Vissza ide : Hírek