Hírek

La Mancha lovagja - a régi-új hős az idei évben még két alkalommal visszatér!

2022. máj. 20.

Vajon miért érvényes még ma, a XXI. század derekán is Don Quijote, a búsképű lovag története, aki addig álmodozott egy szebb és jobb világról, míg maga is elhitte, hogy az létezik? Van-e helye és létjogosultsága mai modern világunkban a lovagiasságnak, egy letűnt kor eszméinek? Szükség van-e ezekre az erényekre? A válasz egyértelmű: nagyon is! Hiszen az értelem küzdelme és harca, a hit, a remény, az ábránd, a kiállás minden igaz ügyért akár a legreménytelenebbnek tűnő helyzetekben is mi más, ha nem a mi mindennapi életünk?

La Mancha lovagja - a régi-új hős az idei évben még két alkalommal visszatér! - 0Fotó: Juhász Éva

Don Quijote, a búsképű lovag az idei évben még két alkalommal, június 1-én és 2-án a mai kor embereként visszatér a Budapesti Operettszínházba! Vincze Balázs rendezésében, Bolba Tamás zenei vezetésével, Erdős Júlia Luca varázslatos, absztrakt látványvilágában, Fekete Kata a meseutazást segítő jelmezeiben értelmezhetjük az előadás mondanivalóját, amelynek talán legfőbb üzenete saját magunk legyőzése és újra megtalálása.

La Mancha lovagja - a régi-új hős az idei évben még két alkalommal visszatér! - 1Fotó: Juhász Éva

Törjünk ki saját elménk börtönéből, gondolkodjunk úgy, hogy közben szórakozunk, és máris olyan lesz körülöttünk a világ, amilyennek csak el tudjuk képzelni!

Találkozzunk a La Mancha lovagja előadásain június 1-én és 2-án a Budapesti Operettszínházban, de addig is idézzük fel a nagysikerű bemutató fotóit!

További fotók az első premierről: http://operett.hu/index.php?inc=kepgaleria&kId=463
Második premier: http://operett.hu/index.php?inc=kepgaleria&kId=464 
Harmadik premier: http://operett.hu/index.php?inc=kepgaleria&kId=465 

Jegyvásárlás: http://www.operett.hu/index.php?inc=repertoar_mutat&rId=276&evadId=17&mId=609362 


« Vissza ide : Hírek