Hírek

Látogatási szabályok - Jekyll és Hyde közönségtalálkozó

2022. jan. 27.

Az esemény a hatályos jogszabályi rendelkezéseknek [jelenleg a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet 6/C. §] megfelelően látogatható, így azon kizárólag a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt.

Beléptetéskor
- a védettséget VAGY az érvényes védettségi igazolvánnyal és az azon feltüntetett személyazonosító okmánnyal, VAGY a védőoltást igazoló applikációval és a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvánnyal [60/2021. (II. 10.) Korm. rendelet], VAGY a 7/2021. (IV. 29.) KKM rendeletben meghatározott állam által kiállított védettségi igazolással és a személyazonosság igazolására alkalmas - ha a védettségi igazolás erre vonatkozó adatot is tartalmaz, a feltüntetettel azonos - igazolvánnyal vagy útiokmánnyal, VAGY a 2021/953 EU rendelet szerinti uniós digitális Covid-igazolvánnyal és a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvánnyal, míg
- a hatodik életévét betöltött személy életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával
kell igazolni.

Az eseményre belépni kizárólag a védettség, illetve az életkor ellenőrzése után lehet. Nem szükséges az életkor ellenőrzése, ha a kiskorúság ténye nyilvánvaló. Az ellenőrzés során a Színház adatot semmilyen módon nem rögzít.

A Színház köteles annak a résztvevőnek a beléptetését megtagadni, valamint a belépését megakadályozni, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát megfelelő módon nem igazolja.

A Színházba történő belépés, illetve távozás a Nagymező u. 17. alatti főbejáraton keresztül lehetséges:

Belépéskor minden résztvevő testhőmérsékletét érintésmentesen megmérjük. 37,4 Celsius-fok feletti testhőmérséklettel az esemény nem látogatható. 

A beengedés 15:15-kor kezdődik, annak érdekében, hogy az érkezések fokozatossága és a beengedés gördülékenysége - az ellenőrzések időigényére is figyelemmel - biztosított legyen.

A Színház területén - a fellépők, illetve a felszólalók kivételével - mindenki számára kötelező a maszk viselése. 

Szíves megértésüket és együttműködésüket köszönjük, és jó szórakozást kívánunk!


« Vissza ide : Hírek