Hírek

Lehár Ferenc Nemzetközi Énekverseny

2019. ápr. 23.

Lezajlottak a XI. Lehár Ferenc Operett Énekverseny nemzetközi elődöntői, így a középdöntőben 3 orosz és 5 magyar ifjú bonviván, 7 magyar, 4 szlovák, 2 orosz, 1 horvát, 1 amerikai, 1 svájci és 1 román primadonna, valamint 6 magyar és 1 erdélyi táncos-komikus - szubrett páros mérkőzik meg a döntőbe jutásért 2019. május 3-án és 4-én a szlovákiai Komáromban, amely a zeneszerző szülővárosa. A verseny győzteseit a budapesti nagyközönség is megismerheti, hiszen a május 5-i komáromi döntőt követően május 6-án este nagyszabású, ünnepi gálaműsorban lépnek majd fel színházunk sztárjai mellett. Nagy szeretettel várjuk nézőinket! Drukkoljanak Önök is az ifjú tehetségeknek!
 
Lehár Ferenc Nemzetközi Énekverseny - 0
 
Magyarországi továbbjutók:
 
Bonviván:
Csák István, Ninh Duc Hoan Long, Laki Péter, Czikora István, Farkas Tamás
 
Primadonna:
Kuczmog Klaudia, Mészáros Edina, Újhelyi Andrea, Drahos Evelin, Halasi Bianka, Bede Blanka, Süle Dalma
 
Párosok:
Pacskó Dóra - Balázs Dávid, Szűcs Enikő Flóra - Tarlós Ferenc, Pánczél Klaudia - Kádár Szabolcs János, Balázsfi Alexandra - Czuczor Dávid, Bojtos Luca - Erdős Attila, Faragó Alexandra - Dénes Viktor
 
Lehár Ferenc Nemzetközi Énekverseny - 1
Vadász Zsolt
 
A május 6-ai ünnepi gálaműsorra jegyek még kaphatók a Budapesti Operettszínház pénztárában, Szervezési osztályán és az Andrássy út jegyértékesítő pavilonban. Fellép többek között  Fischl Mónika, Szendy Szilvi, Vadász Zsolt és Kerényi Miklós Máté. Közreműködik az Operettszínház Balettkara és Zenekara. Vezényel Pfeiffer Gyula, rendező: Bori Tamás.
 
Lehár Ferenc Nemzetközi Énekverseny - 2
Fischl Mónika

« Vissza ide : Hírek