Hírek

Meghallgatás

2019. feb. 11.

A Budapesti Operettszínház kétfordulós általános meghallgatást hirdet operett és/vagy musical műfajban.

A meghallgatás első fordulója 2019. április 10-én és 11-én 10 órától, a Budapesti Operettszínház színpadán történik (Budapest, Nagymező u. 17, 1065), a továbbjutók április 24-én a Budapesti Operettszínház háziszínpadán énekelhetnek a második fordulóban. A második fordulóra továbbjutókat 2019. április 15-én éjfélig értesítjük.

A két fordulóra összesen 3 művet kérünk, melyeket a jelentkezéskor fel kell tüntetni. 

  • Primadonna/bonviván kategória: 3 szabadon választott operett ária
  • Szubrett/táncoskomikus kategória: 3 szabadon választott szubrett-táncoskomikus kettős
  • Musical kategória: 3 szabadon választott musical dal

Minden művet zongorakísérettel kell előadni, melynek kottáját a jelentkezők biztosítják. Zenei alappal és hangosítással történő éneklés nem lehetséges.

Zongorakísérőt a Budapesti Operettszínház igény szerint biztosít, de előzetes próbára nincs lehetőség. Amennyiben a jelentkező saját zongorakísérőt hoz, kérjük azt is tüntesse fel a meghallgatásra küldött anyagban.

Jelentkezni 2019. március 22-én, éjfélig e-mailben lehet fényképes életrajzzal. A szakmai életrajznak minden esetben tartalmaznia kell a pontos születési időpontot. Utólagos hiánypótlásra nincsen lehetőség, a fenti feltételek bármelyikének hiánya automatikus kizárást jelent a meghallgatáson történő részvételről. 

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a határidőn túl érkező jelentkezéseket nem tudjuk elfogadni, valamint arra, hogy a meghallgatást követően szakmai indoklást nem áll módunkban küldeni. 

A jelentkezők sorrendjének beosztásáról e-mailben adunk tájékoztatást.

Email: cseh.dalma(kukac)operett.hu


« Vissza ide : Hírek