Hírek

Megrendezésre került az első Jekyll és Hyde klubnap a Budapesti Operettszínházban

2023. márc. 02.

Jó hír a Jekyll és Hyde rajongóknak: a Budapesti Operettszínház, Mészáros Éva szervező ötlete alapján, megalakította a musical hivatalos Rajongói Klubját és megrendezésre került az első klubnap! 

A többszörös Grammy- és Tony-díjra jelölt Frank Wildhorn és a kétszeres Oscar- és Grammy-díjas Leslie Bricusse műve 1990-ben indult el világhódító útjára, és számos feldolgozásban, számtalan színpadon aratott sikert. Minden idők egyik legnépszerűbb musicalje. Horror, kaland, gyilkosság, káosz - mély érzelmek, magas filozófia, önfeláldozás: mindez egy pörgő, szenvedélyes és lenyűgözően látványos produkcióban.

A Budapesti Operettszínház 2022 áprilisában mutatta be világhírű Broadway - musicalt, igazi sztárszereposztással.
Ahogy az már a tavalyi közönségtalálkozón kiderült, az előadást nem mindennapi várakozás előzte meg, a bemutatók óta pedig töretlen a sikere és népszerűsége.

Legközelebb március 23-tól látható, JEGYVÁSÁRLÁS ITT! 

Főbb szerepekben Dolhai Attilát, Homonnay Zsoltot, Sándor Pétert, Füredi Nikolettet, Polyák Lillát, Nádasi Veronikát, Széles Flórát, Dancs Annamarit, Fekete-Kovács Veronikát, Mésáros Árpád Zsoltot, Bálint Ádámot, Kiss Zoltánt láthatják.

Az esemény galériáját ITT találják.

Lokody Mariann, a Szervezési Osztályvezető így emlékszik vissza az első Jekyll és Hyde klubnapra:

„A Klubnapon résztvevőket „welcome csomaggal” vártuk, amely dedikáló kártyákat, egy plakátot és a különböző élmény kuponokat rejtettek, - ezek elkészítése, kivitelezése mind-mind Fajka Zsanett kollégám munkáját dicsérik. Ő tervezte egyébként a Jekyll -klub logóját és a műsor alatt a ledfalon kivetített háttérképet is.

A programok közt szerepelt a szervezési csapat által kitalált TÁRD FEL A TITKOT társasjáték, amit az Operett Forgatagon egyszer már nagy sikerrel kipróbáltunk. Ez lett az egyik elem a klub-napon, amit a rajongók nagyon szerettek. A játékot Somogyi Anna nyerte, akinek ezúton is gratulálunk! Valamint gratulálunk Drahota Eszternek is, aki végül egy „hirtelen halál” játékban a második helyet szerezte meg.”

Ha Jekyll és Hyde, akkor Skizofrénia és Eufória. Így nevezik ugyanis az előadáshoz készült tematikus „Jekyll- süteményeket”, amelyek Mészáros Éva ötlete alapján születtek. Minden nézőnknek jutott belőle, és a művészek is jóízűen fogyasztották.

Sándor Péter, Fekete-Kovács Veronika, Kerényi Miklós Máté | Fotó: Janus Erika 

 

A program kulisszajárással folytatódott, hiszen minden igazi rajongó álma belesni a színház titkaiba. A túrákat Bori Tamás és Tucker András vezették.
Kulisszajárás Bori Tamással | Fotó: Tót Rózsa 

„Aztán felgördült a függöny, és egy mini koncert keretein belül művészeink csodás dalokkal és Magócs Ottó vezetésével sziporkázó beszélgetéssel szórakoztatták a nagyérdeműt. Voltak különleges dalok, pikáns és erotikus jelenetek, kulisszatitkok, sőt, köszöntöttük egy szülinapos klubtagunkat is.”

Igazi közönségkedvenc dalok csendültek fel: az Élek! - Sándor Péter előadásában, valamint a Fogadj el Fekete-Kovács Veronika és Kerényi Miklós Máté duettjeként, a Férfi kell!-t Nádasi Veronika és Siménfalvy Ágota énekelték, illetve további slágerek, mint az Ördögi tánc, vagy a Sose sírhatsz, ha fáj.
Nádasi Veronika és Sándor Péter | Fotó: Janus Erika

 

A műsor után dedikálásra és közös fotózásra is lehetőség nyílt, amelyeket azonnal, papír alapon meg is kaptak a rajongók.
„Köszönjük a teljes stábnak, akik mögöttünk álltak az esemény megszervezésében és lebonyolításában! Köszönjük mindenkinek, aki eljött és velünk bulizott a klubban!"

Végezetül álljon itt Magócs Ottó bejegyzése, amivel mi, a szervezési csapat, teljes mértékben azonosulunk:
Kedves Klubtagok! Csodálatosak voltatok! Értetek, Veletek érdemes színházat csinálni. Ezer köszönet Nektek, ma egy kicsit egy család lettünk. Szép estét Nektek!"


« Vissza ide : Hírek