Hírek

Musicalgálák a hétvégi La Mancha előadások helyett

2020. okt. 09.

Kedves Nézőink!

A társulatunkban végzett COVID-19 tesztek eredményei alapján fájó szívvel tájékoztatjuk Önöket, hogy nem áll módunkban teljes La Mancha lovagját megtartani, így kénytelenek vagyunk lemondani az előadásokat.

Mindemellett jó hírrel is tudunk szolgálni: az előadás szólistái nem érintettek, így az elmaradt előadások helyett egy gálakoncerttel kárpótolják rajongóikat. Hisszük, hogy ebben a helyzetben nézőink számára is legalább annyira fontos egy szép koncertélmény, mint művészeink lelkének.

A La Mancha-előadások időpontjában tehát különleges musicalgálákra várjuk szeretettel nézőinket: az aznapi szereposztások művészei a darab legszebb dalaival idézik meg az előadás csodás pillanatait, emellett a musicalirodalom legnagyobb slágereivel is garantált a hangulatemelés.

A gálákra az aznapra érvényes La Mancha lovagja jegyek érvényesek, ezen felül minden érdeklődő számára nyitott a lehetőség jegyvásárlásra. Amennyiben nem kívánnak élni a Musicalgála lehetőségével, a jegyek árát természetesen visszatérítjük.

A visszatérítéshez kérjük, hogy legkésőbb 2020. november 02-ig küldjék meg jegyüket befényképezve az operett@operett.hu e-mail-címre. Az e-mail-ben kérjük annak megjelölését, hogy utalvány formájában vagy pénzvisszatérítéssel kérik-e a visszaváltást. Visszautalás esetén a bankszámlaszám feltüntetése is szükséges.

Az intézkedés nem érinti a Tajtékos dalok - Boris Vian revü előadását.

Köszönjük nézőink kitartását és türelmét, mellyel segítik színházunkat és művészeinket ebben a rendkívüli helyzetben!

További felmerülő kérdés esetén kollégáink telefonon a 061-353-21-72 számon szívesen állnak rendelkezésre.

 Musicalgálák a hétvégi La Mancha előadások helyett - 0


« Vissza ide : Hírek