Hírek

Nagy meglepetéssel indítjuk az adventi időszakot!

2020. dec. 01.

Meghirdetjük első online előadásunkat, melyre a mai naptól elérhetőek a jegyek ezen a linken.

Most szombaton, december 5-én indul az Operett online streaming-szolgáltatás egy valódi közönségkedvenccel. Stílusosan az egyik legkedveltebb operettelőadást varázsoljuk nézőink otthonába: A Csárdáskirálynőt! Több szempontból is nagyon különleges élményt ígér az előadás.

Nagy színház, nagy várakozások - A nézők jogosan várják a társulattól megszokott magas színvonalat. Miért is kellene visszavenni ebből az igényből? Az online "színpadon" ezért egy teljes kiállítású előadás lesz látható olyan igényességű felvételen, hogy már szinte Operettmozi. A broadcast-televíziós minőségű, hétkamerás rögzítést Komlós András rendezte és vágta.

Természetesen semmi nem hasonlítható ahhoz az érzéshez, amikor a színházban éljük át az előadást. Viszont magunk is meglepődtünk, hogy ehhez mennyire közeli élményt sikerült visszaadni a felvétellel, és reméljük, a nézők is így érzik majd. Sőt, talán még egy kis pluszt is ad: a modern filmes technológiával olyan pillanatokat és rezzenéseket lehet megmutatni, melyeket a nézőtérről alig, vagy csak a legdrágább helyekről lehetne felfedezni. Az online nézőtéren viszont mindenki közelről élvezheti a művészek sziporkázását mindössze 3.900 forintért. Emellett lesz lehetőség családi (8.000 Ft) és emelt árú támogatói jegyek (10.000 Ft) vásárlására is.

Kálmán Imre remekműve Vidnyánszky Attila rendezésében igazi sikerdarab, melyre a koronavírus-járvány előtt olyan nagy volt az érdeklődés, hogy hónapokkal előre már nem lehetett jegyet kapni. Tele van vidámsággal, könnyedséggel és komikummal, amivel remélhetőleg egy kis fényt tudunk csempészni a mostani időkbe. A szereposztást ismert operettsztárok és fiatal tehetségeink gazdagítják, a főbb szerepekben Kiss Diána, Homonnay Zsolt, Széles Flóra, Dénes Viktor és Földes Tamás lesznek láthatóak.

A színházi hangulatot megidézve bár nem élő adásban, de a megszokott színházi ritmusban hirdetjük online-előadásainkat. A most szombati Csárdáskirálynő tehát este 7-kor kezdődik, és csak az előadás időtartamára lesz látható. Természetesen tervben vannak majd délutáni és hétköznapokon történő közvetítések is, ez az első alkalmak után fog eldőlni. Melyik lesz a következő előadás online-repertoárunkban? Azt majd hamarosan egy másik ablakkal tárjuk fel adventi naptárunkban! Egyelőre izgatottan várjuk az online-premierünket, ami a társulat számára egyben bemutatkozás a streaming-műfajban. Drukkoljunk együtt, hogy jól sikerüljön, tartsanak velünk, találkozzunk online december 5-én!

A Csárdáskirálynő este 7-kor kezdődik, és csak az előadás időtartamára lesz látható. Kérjük, hogy az előadás elindításánál és esetleges szüneteltetésénél vegyék figyelembe, hogy az előadás 23:00 (Central European Time, UTC+1) után már nem elérhető. Az előadás hossza: 160 perc.

Szereposztás:
Vereczki Szilvia - Kiss Diána
Edwin Ronald - Homonnay Zsolt
Kaucsiánó Bóni gróf- Dénes Viktor
Stázi grófnő, a herceg unokahúga- Széles Flóra
Anhilte, a herceg felesége - Frankó Tünde
Leopold Mária, Lippert Weilersheim hercege - Dézsy Szabó Gábor
Eugene von Rohnsdorff, főhadnagy - Mészáros Árpád Zsolt
Kerekes Ferkó - Földes Tamás
Miska - Czeglédi Ákos
Jegyző - Altsach Gergő
     
Karmester és zenei vezető: Pfeiffer Gyula
Díszlettervező: Cziegler Balázs
Jelmeztervező: Berzsenyi Krisztina
Koreográfus: Bozsik Yvette
Rendező: Vidnyánszky Attila
A felvétel rendezője: Komlós András

Közreműködik a Budapesti Operettszínház Énekkara, Balettkara és Zenekara.
Szövegkönyv: Béla Lenbach és Leo Stein
A magyar nyelvű változatot írta: Gábor Andor

Nagy meglepetéssel indítjuk az adventi időszakot! - 0 

Vásárlás új felhasználóként:

  1. Kattintson az online.jegy.hu felületén a választott partneroldalra.
  2. Kattintson az esemény címe mellett található "Jegyvásárlás" gombra, majd rakjon a kosárba 1 db jegyet (A kosáridő 10 perc lesz innentől számolva).
  3. Kattintson a "Következő" gombra! A felugró ablak figyelmeztetése szerint be kell jelentkeznie, ezért kattintson a "Bejelentkezés" gombra, majd a megjelenő felület alján kattintson a "Regisztráció" gombra.
  4. Töltse ki a kért adatokat, majd kattintson a "Regisztráció" gombra. Ennek eredményeként a megadott email címre megérkezik a megerősítő email (promóció, spam mappába is érkezhet), amelyben kattintson a "Megerősítés" gombra.
  5. Írja be a megjelenő felületen az email cím és jelszó párost, majd kattintson a "Bejelentkezés" gombra.
  6. A jegyvásárlási folyamatban ugyanoda kerül vissza, ahol a regisztrációt megelőzően járt, kattintson tehát a "Következő" gombra, majd töltse ki a számla elkészítéséhez szükséges adatokat, majd kattintson a "Tovább a fizetéshez" gombra.
  7. Az összegző felület alján fogadja el a feltételeket a jelölőnégyzet bepipálásával, végül kattintson az oldal alján található "Fizetés" gombra.
  8. A Simple Pay felületén szintén 10 perc áll rendelkezésre, hogy kitöltse a bankkártya adatokat, majd a "Fizetés" gomb megnyomásával véglegesítse vásárlási szándékát.
  9. A visszaigazoló emailben megtalálja a megvásárolt tartalom linkjét, de az online közvetítés az esemény oldaláról is indítható a megadott kezdési időpontban a "Video megtekintése/Élő közvetítés" gombra kattintással. (Video megtekintése videós eseménynél, Élő közvetítés live eseménynél.)

Amennyiben az előadás megtekintése közben probléma lép fel a kép- vagy a hangminőséggel, ezt leginkább a gyenge sávszélességű internetkapcsolat okozza. Kérjük, ilyen esetben ellenőrizze az internetkapcsolat állapotát.

Amennyiben a jegy aktiválásával, a közvetítés lejátszásával kapcsolatos problémával szembesül, az Interticket online ügyfélszolgálatán kaphat segítséget:

Ügyfélszolgálati elérhetőség: online@interticket.hu 
Telefonszám: 06-1/422-2029 ( H-P: 9-17 óráig )

« Vissza ide : Hírek