Hírek

Nyitással kapcsolatos információ

2021. ápr. 28.

Kedves Közönségünk!

A Kormány 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelet szerint a nyitás következő lépcsőjében várható a színházak nyitása, miután az oltások száma elérte a négymilliós küszöböt.

A konkrét nyitással kapcsolatos intézkedéseket a végleges szabályozás mentén fogjuk kialakítani.

Reményeink szerint hamarosan konkrétumokkal is szolgálhatunk, addig is szeretettel ajánljuk figyelmükbe a májusban is folytatódó online streaming-műsorainkat!

Az új szabályok megjelenéséig a korábbi közleményünk marad érvényben:

Az elmaradt előadásokat a járványügyi vészhelyzet után lehetőség szerint pótolni fogjuk, a korábban megváltott jegyek/bérletek az új időpontokra lesznek érvényesek.

Kollégáink értesíteni fogják Önöket az új időpontokról, de kérjük, hogy figyeljék Önök is honlapunk folyamatosan frissülő híreit.

Azon nézőnk, aki nem kívánja megvárni a járványügyi vészhelyzet végét, kérjük küldje el jegyét a visszautalas@operett.hu e-mail címre, lefotózva / bescannelve úgy, hogy a jegy vonalkódja jól látszódjon, illetve kérjük, adja meg bankszámla számát, ahová az utalást kéri. A visszautalás kb. 2-3 hetet vesz igénybe, türelmét köszönjük.

Amennyiben van lehetőségük, kérjük, hogy utalványt válasszanak, vagy várják meg a pótlás időpontját. Együttműködésüket ez úton is nagyon köszönjük!

Az összes ajándék-utalványunk érvényességét meghosszabbítjuk 2021. december 31-ig, azokat cserélni nem kell.

Szervezési osztályon dolgozó kollégáink, home-office-ban, a megszokott rendben, hétfőtől péntekig 9-17 óráig, e-maileket és telefonokat tudnak fogadni. Kérjük, mielőtt keresnek minket, tájékozódjanak honlapunkon a friss hírekről.

Pénztárunk és szervezési irodánk a színház újranyitásáig zárva tart. 

Mobil elérhetőségeink:

Szeder Zsuzsanna: 30/9899907
Mári Andrea: 30/2979122
Mészáros Éva: 30/2808146
Szabó Nikolett: 30/2767974
Ványi Viktória: 30/2808780
Lokody Mariann: 30/7321276

E-mail:

általános: operett@operett.hujegy@operett.hu
jegyár visszatérítés: visszautalas@operetthu

Köszönjük türelmüket! Vigyázzanak magukra és szeretteikre!


« Vissza ide : Hírek