Hírek

Ó, mondd, Te kit választanál?

2021. okt. 11.

A Budapesti Operettszínház idén tavasszal egy népszerű gyakorlatához tért vissza, március elején ismét munkára hívta a diákokat. Zártkörű Diákprogramunk keretében rajz- és esszépályázatot hirdetett az online előadásainkra csoportos jegyet váltó osztályok tanulói számára. Csodálatos munkák érkeztek, amelyeket nagy öröm volt látni, ezúton is köszönjük minden résztvevőnek!
A zsűri tagjai: Kiss Diána, Nádasi Veronika, Dolhai Attila színművész-szólisták, Vincze Balázs, színházunk művészeti vezetője, valamint Lokody Mariann szervezési osztályvezető és Mészáros Éva, a Zártkörű Diákprogram vezetője, a pályázat megálmodója voltak.
Külön értékelték az 5.-6. osztályosok, illetve a 7.-8. osztályosok rajzait, valamint az esszéket. A zsűritagok 1-1 különdíjat is kiosztottak, és nézőink Facebook-szavazatai alapján kihirdették a közönségdíj győztesét is. Gazdára talált továbbá Kiss-B. Atilla személyes főigazgatói különdíja és a szervezési osztály különdíja is. A díjak és díjazottak listáját az alábbi linken tekinthetik meg:

http://www.operett.hu/index.php?inc=cikk&cikkId=478&menuId=24

A rajz- és esszépályázat nyertesei október 8-án és 9-én váltották be nyereményeiket a Budapesti Operettszínházban, ahol többek között színházunk főigazgatója, Kiss-B. Atilla és ügyvezető igazgatója, Gulyás Richárd fogadta őket. Az István, a király musicalünk megtekintése előtt és a frissítő falatok után a gyerekek és kísérőik izgalmas kulisszajáráson vettek részt, a színház épületének titkaiba Bori Tamás, játékmester avatta be őket.

Ezúton is szeretettel gratulálunk pályázatunk nyerteseinek, minden résztvevőnek köszönjük a csodás pályaművet, a pedagógusoknak pedig a közreműködést és támogató hozzáállást! Szeretettel várunk Mindenkit a jövőben is a Budapesti Operettszínház előadásain!

Tekintse meg az eseményen készült fotókat: http://www.operett.hu/index.php?inc=kepgaleria&kId=509 


« Vissza ide : Hírek