Hírek

Ó, mondd, te kit választanál?

Eredményhirdetés: Díjesővel zárult a rajzpályázat!

2021. márc. 31.

Lezárult a rajz- és esszépályázat, amelyet március elején hirdettünk Zártkörű Diákprogramunk keretében az online előadásainkra csoportos jegyet váltó osztályok tanulói számára. Csodálatos munkák érkeztek, melyeket nagy öröm volt látni, ez úton is köszönjük az összes résztvevőnek!

A zsűri tagjai: Kiss Diána, Nádasi Veronika, Dolhai Attila színművész-szólisták, Vincze Balázs, színházunk művészeti vezetője, valamint Lokody Mariann szervezési osztályvezető és Mészáros Éva, a Zártkörű Diákprogram vezetője, a pályázat megálmodója.

Külön értékelték az 5-6. osztályosok, illetve a 7-8. osztályosok rajzait, valamint az esszéket. A zsűritagok 1-1 különdíjat is kiosztottak, és nézőink Facebook-szavazatai alapján kihirdethetik a közönségdíj győztesét is.

Kiosztásra került továbbá Kiss-B. Atilla személyes főigazgatói különdíja, és a szervezési osztály különdíja is.

Nehéz volt a választás, így az eredetileg kiírt díjazáshoz képest több díj is kiosztásra kerül:


- Minden pályázó kap egy online kódot, mellyel  ingyenesen nézhet meg egy tetszőlegesen kiválasztott Operett online előadásunkat - akár családjával együtt!

- Megköszönjük a pedagógusok munkáját: minden tanár, akinek a diákjai pályáztak, kap egy online kódot, mellyel ingyenesen nézhet meg egy tetszőlegesen kiválasztott Operett online előadásunkat.

A RAJZPÁLYÁZAT DÍJAZOTTJAI:

5-6. osztályosok rajz-pályaművei

 I. helyezett: Hamzsek Réka, Budapesti Nagy László Általános Iskola Gimnázium, 5. osztályos tanuló  
Ó, mondd, te kit választanál? - 0

Díj: VIP-belépőjegy egy, a Diákprogramban szereplő (élő) előadásunkra, kulisszajárással az előadás előtt a pályázó egész osztályának.

 II. helyezett: Fantoly Ninetta, Felsőgallai Széchenyi István Általános Iskola, 5. osztályos tanuló
Ó, mondd, te kit választanál? - 1

Díj: belépőjegy egy, a Diákprogramban szereplő (élő) előadásunkra, kulisszajárással az előadás előtt a pályázó egész osztályának.

III. helyezett: Dáng Hoang Nhat Anh, Budapest Hartyán Általános Iskola, 5. osztályos tanuló

Ó, mondd, te kit választanál? - 2

Díj: belépőjegy egy Diákprogramos előadásunkra a pályázó egész osztályának


7-8. osztályosok rajz-pályaművei

I. helyezett: Szücs Alíz, Gárdonyi Géza Általános Iskola, 7. osztályos tanuló
Ó, mondd, te kit választanál? - 3

Díj: VIP-belépőjegy egy, a Diákprogramban szereplő előadásunkra kulisszajárással az előadás előtt a pályázó egész osztályának 

II. helyezett: Márton Dorina, XXI. kerületi Kölcsey Ferenc Általános Iskola, 8. osztályos tanuló

Ó, mondd, te kit választanál? - 4

Díj: belépőjegy egy, a Diákprogramban szereplő előadásra, kulisszajárással az előadás előtt a pályázó egész osztályának

 III. helyezett: Demeter Biborka, Fáy András Református Általános iskola 7. osztályos tanuló
Ó, mondd, te kit választanál? - 5

Díj: belépőjegy egy, a Diákprogramban szereplő előadásunkra a pályázó egész osztályának

Főigazgatói különdíj

nyertes: Rosza Gergő - Sztehlo Gábor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium 5.osztályos tanuló, aki 4 fő részére nyert meghívást az igazgatói páholyba egy általa választott "élő" előadásunkra.

Ó, mondd, te kit választanál? - 6

A zsűri különdíjának nyertesei: Csenki Anna, Veres Alexandra, Gál Fanni, Kiripolszky Ádám, XX. kerület, Hajós Alfréd Általános Iskola, 5. osztályos tanulók

Ó, mondd, te kit választanál? - 7

A pályamű alkotói meghívást nyertek családjukkal együtt, egy általuk választott "élő" előadásunkra.

Kiss Diána különdíja

Márton Dorina, XXI. kerületi Kölcsey Ferenc Általános Iskola, 8. osztályos tanuló meghívást nyert 2 fő részére egy általa választott "élő" előadásunkra.
Ó, mondd, te kit választanál? - 4

Nádasi Veronika különdíja

Novák Laura, Sztehlo Gábor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, 5. osztályos tanuló meghívást nyert 2 fő részére egy általa választott "élő" előadásunkra.
Ó, mondd, te kit választanál? - 9


Dolhai Attila különdíja

Ravasz Márk Krisztián, Budapesti Nagy László Általános Iskola Gimnázium, 5. osztályos tanuló meghívást nyert 2 fő részére egy általa választott "élő" előadásunkra.
Ó, mondd, te kit választanál? - 10

A szervezési osztály különdíja

Zala Petra, Budapest II. kerületi Pitypang utcai Általános Iskola, 5. osztályos tanuló
Ó, mondd, te kit választanál? - 11

Az osztály minden tanulója egy Operettszínházas szájmaszkot kap, valamint szeretettel várjuk az osztályt egy kulisszajárásra, amikor a járványhelyzet már lehetővé teszi, és ellátogatnak egy élő előadásra!

Közönségdíj nyertese a Facebook- szavazás alapján:

Szücs Alíz, Gárdonyi Géza Általános Iskola, 7. osztályos tanuló 

Meghívást kap családjával együtt egy általa választott "élő" előadásunkra, amelyet kiemelt VIP páholyunkból tekinthetnek meg!

ESSZÉPÁLYÁZAT:

Itt sem volt egyszerű döntést hozni, ezért a zsűri végül úgy döntött, hogy a Nyíregyházi Móra Ferenc Általános Iskola egy 50 fő részére szóló VIP belépőt nyer egy, a Diákprogramban szereplő előadásunkra, a szünetben VIP vendégül látással, előadás előtti kulisszajárással.

Tolnai Kinga, Nyíregyházi Móra Ferenc Általános Iskola, 6. osztályos tanuló pályaművét ítélték a legjobbnak. Nyereménye 4 VIP-belépőjegy egy általa választott előadásunkra, VIP vendéglátással a szünetben.

Nagyon köszönjük a Móra Ferenc Általános Iskola tanárnőjének, Lengyelné Bodnár Tündének az áldozatos munkáját, amivel a diákokat felkészítette a pályázatra. Szeretnénk felajánlani neki 4 darab VIP-páholyba szóló jegyet a Nine musical szeptemberi élő bemutatójára!

A nyerteseket a szervezési osztály külön e-mailben is értesíti!

Szeretettel gratulálunk a nyerteseknek! Köszönjük a pályaműveket és reméljük, hogy a nehéz idők után hamarosan személyesen is velünk tartanak előadásainkon!

 Ó, mondd, te kit választanál? - 12

 

  

 

 


« Vissza ide : Hírek