Hírek

Online jegyre is cserélhetőek a bérletek és jegyek!

2021. márc. 05.

Tisztelt Nézőink!

A korlátozások idején egy jó hír: Mostantól a korábban élő előadásainkra megváltott jegyeket és bérleteket cserélhetik akár online-előadás jegyre is!

Bérletek vagy jegyek cseréje online-jegyre:

 1. Küldje be megváltott bérletét vagy jegyét a Budapesti Operettszínház Szervezési osztályának online az operett@operett.hu e-mailcímre befényképezve. Az e-mail tárgyában kérjük feltüntetni a "bérlet csere online előadásra" jelzést.
 2. Szervezési osztályunk visszaveszi a bérletet vagy jegyet, mely érvényét veszti élő előadásainkra.
 3. Cserébe e-mail-ben küld annyi kódot, ahány jegy visszaváltásra került vagy ahány előadás még lett volna a bérletben.
 4. A kódok 2021. december 31-ig bármely online előadásra felhasználhatóak. Egy kód összesen egy alkalommal használható fel. Részletes útmutatót a beváltáshoz itt talál: (Videó-útmutató a kód érvényesítéséhez:

https://www.youtube.com/watch?v=Wn8Hg4oFMt0&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=_9HcytcBozg&feature=youtu.be


Tiszteletjegy-kód érvényesítése új felhasználóként:

 1. Kattintson az online.jegy.hu felületén a választott partneroldalra.
 2. Kattintson az esemény címe mellett található "Jegyvásárlás" gombra, majd rakjon a kosárba 1 db jegyet (A kosáridő 10 perc lesz innentől számolva).
 3. A kosár oldalon kattintson a "Kedvezmény" gombra, majd az oldalt felugró panelen írja be a kapott kuponkódot.
 4. Kattintson az "Ellenőrzés" gombra, majd a legördülő menüben válassza ki a megvásárolni kívánt jegyet, és kattintson a "Kedvezmény érvényesítése" gombra ? a fizetendő végösszeg ennek eredményeként 0 Ft lesz.
 5. Kattintson a "Következő" gombra! A felugró ablak figyelmeztetése szerint be kell jelentkeznie, ezért kattintson a "Bejelentkezés" gombra, majd a megjelenő felület alján kattintson a "Regisztráció" gombra.
 6. Töltse ki a kért adatokat, majd kattintson a "Regisztráció" gombra. Ennek eredményeként a megadott email címre megérkezik a megerősítő email (promóció, spam mappába is érkezhet), amelyben kattintson a "Megerősítés" gombra.
 7. Írja be a megjelenő felületen az email cím és jelszó párost, majd kattintson a "Bejelentkezés" gombra.
 8. A jegyvásárlási folyamatban ugyanoda kerül vissza, ahol a regisztrációt megelőzően járt, kattintson tehát a "Következő" gombra, majd töltse ki a számla elkészítéséhez szükséges adatokat, majd kattintson a "Tovább a fizetéshez" gombra.
 9. Az összegző felület alján fogadja el a feltételeket a jelölőnégyzet bepipálásával, végül kattintson az oldal alján található "Regisztráció" gombra.
 10. A visszaigazoló emailben megtalálja a megvásárolt tartalom linkjét, de az online közvetítés az esemény oldaláról is indítható a megadott kezdési időpontban a "Video megtekintése/Élő közvetítés" gombra kattintással. (Video megtekintése videós eseménynél, Élő közvetítés live eseménynél.)


További információkért és felmerülő kérdésekkel kapcsolatban bizalommal fordulhatnak Szervezési osztályunkhoz alábbi elérhetőségeken: 

E-mail:
operett@operett.hu

Vonalas telefonszámok:
06-1-353-2172
06-1-312-4866

Közvetlen mobiltelefonos elérhetőségek szervezési osztályunk munkatársaihoz:
Mári Andrea: 30/2979122
Mészáros Éva: 30/2808146
Szabó Nikolett: 30/2767974
Ványi Viktória: 30/2808780


« Vissza ide : Hírek