Hírek

Operett online februárban is - új produkciókkal

2021. feb. 01.

A legsikeresebb előadásokkal, sztárszereposztással, és meglepetés koncerttel találkozhat közönségünk februárban is a virtuális térben.

Jegyvásárlás és a részletes program ITT!

Az Operettszínház online felületén először láthatják A Pendragon-legendát, melyben krimi, misztikum és szerelem ötvöződik. A Szerb Antal regénye alapján készült zenés színházi adaptáció Kovács Adrián zeneszerző és Galambos Attila szövegíró tollából született. A walesi históriában végig ott lebeg a Pendragonok jelmondata: "Hiszek a testnek feltámadásában!"

Operett online februárban is - új produkciókkal - 0
A Pendragon-legenda - Kerényi Miklós Máté, Simon Panna Boglárka (Fotó: Gordon Eszter)

Február 6-án, 19:00-tól még egyszer megtekinthető a Tajtékos dalok - Boris Vian revü. Aki januárban lemaradt a francia életérzésről, februárban még bepótolhatja. Az '50-es évek Párizsába kalauzol el minket Földes Tamás, Gubik Petra, Györgyi Anna és Kocsis Dénes.

Operett online februárban is - új produkciókkal - 1
Tajtékos dalok - Boris Vian revü - Györgyi Anna, Gubik Petra, Kocsis Dénes, Földes Tamás (Fotó: Szobonyai Patrícia)

Februári kínálatunkból nem hiányozhat az Abigél című musical sem, mely két szereposztással is megtekinthető lesz egy-egy alkalommal. Az előadás új aspektusból közelít a szívet melengető, sírós-nevetős történethez, melynek főszereplője Vitay Georgina visszaemlékezik életének egyik legmeghatározóbb korszakára, gimnáziumban töltött éveire.

Operett online februárban is - új produkciókkal - 2
Abigél - Füredi Nikolett (Fotó: Art&Lens)

Valentin napi programként elhoztuk Önöknek Dolhai Attila 2020-as lemezbemutató koncertjét. Az online színpadon a Visszatérés és a Mi muzsikus lelkek című lemezek legismertebb dalai csendülnek fel. Az est közreműködői Dolhai Attila mellett Fischl MónikaJanza Kata és Vágó Zsuzsi. A koncert egyik fő különlegessége, hogy Dolhai Attila lányát, Dolhai Lucát is hallhatják énekelni.

Operett online februárban is - új produkciókkal - 3

Dolhai Attila lemezbemutató koncert - Dolhai Attila, a Budapesti Operettszínház Musical együttese és Zenekara (Fotó: Art&Lens)

Az operettek szerelmeseit is új online produkciókkal várjuk a hónap második felében: februárban ismét új szereposztással látható az operettek nagy klasszikusa, a Csárdáskirálynő Lévai Enikővel, Bakos-Kiss Gáborral, Erdős Attilával és Bojtos Lucával a főbb szerepekben.

Kacsóh Pongrác gyönyörű daljátékával, a János vitézzel is debütál egy új szereposztás, főbb szerepekben György-Rózsa Sándor, Lévai Enikő, Pete Ádám és Lukács Anita lépnek az online színpadra.

Operett online februárban is - új produkciókkal - 4
Csárdáskirálynő - Lévai Enikő és a Budapesti Operettszínház Balettegyüttese (Fotó: Gordon Eszter)

Operett online februárban is - új produkciókkal - 5
János vitéz - Lévai Enikő és György-Rózsa Sándor (Fotó: Gordon Eszter)

Kellemes kikapcsolódást kívánunk kedves nézőinknek!« Vissza ide : Hírek