Hírek

Párizsi randevú Janza Katával és Szabó P. Szilveszterrel!

2019. okt. 31.

November 8-án bemutatkozott vadonatúj showműsorunk, a Párizsi randevú a Kálmán Imre Teátrumban. A páratlanul látványos és szórakoztató előadás azonnal elvarázsolta a nézőket, nem véletlenül, hiszen a hazai közönség először találkozhatott a színház, a gasztronómia és az artistavilág újszerű ötvözetével.

Párizsi randevú Janza Katával és Szabó P. Szilveszterrel!  - 0

Az este során igény szerint elkölthetnek nálunk egy pazar vacsorát, majd elrepítjük nézőinket a csillogó Párizsba. Az előadás alatt világhírű cirkuszművészek szórakoztatják a nagyérdeműt, no és persze színházunk sztárjai is oroszlánrészt vállalnak abban, hogy felejthetetlen legyen a műsor!

Párizsi randevú Janza Katával és Szabó P. Szilveszterrel!  - 1

Korábbi cikkünkben
Vásári Mónika, Buch Tibor és az alkotók már meséltek arról, milyen személyes élményeket ébreszt bennük a történet.

Örömünkre szolgál, hogy a show csapatához új szereplők is csatlakoznak: színházunk egyik jól összeszokott, ikonikus párosa, akik több mint húsz éve elválaszthatatlanok a színpadon, vagyis Janza Kata és Szabó P. Szilveszter.

Párizsi randevú Janza Katával és Szabó P. Szilveszterrel!  - 2

A november 17-i, 20-i, 27-i és 29-i előadáson ők lesznek a Párizsi randevú házigazdái! Rajtuk kívül a színpadon köszönthetjük majd Pesák Ádámot, az ő tolmácsolásában hallhatjuk majd az El Tango de Roxanne című dalt.

Párizsi randevú Janza Katával és Szabó P. Szilveszterrel!  - 3

Tartsanak velünk! Az előadásra jegyek IDE KATTINTVA vásárolhatók.

Párizsi randevú Janza Katával és Szabó P. Szilveszterrel!  - 4


« Vissza ide : Hírek