Hírek

Pótelőadás - Open Air Operett- és musicalest

2020. aug. 27.

Kedves Nézőink!

Nagy örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020. augusztus 21-én és 22-én elmaradt Szabad ég alatt - Open Air Operett -és musicalestjeinket 2020. szeptember 5-én pótoljuk.

Sorozatunk utolsó előadásán ismét a legnépszerűbb musical -és operettslágerekkel találkozhatnak a Pesti Vármegyeháza udvarán. A 19.30-kor kezdődő koncerten színpadra lép Bordás Barbara, Dancs Annamari, Vágó Zsuzsi, Homonnay Zsolt, Sándor Péter és Peller Károly.

Az augusztusi gálákra megvásárolt jegyek a pótelőadásra szeptember 2-ig beválthatók

- személyesen a Szervezési Irodánkban vagy a Jegypénztárunkban,
- illetve csere igényüket jelezve, és a megvásárolt jegyeiket elküldve az operett@operett.hu e-mail címre.

Szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy a jegyek beváltása korlátozott számban lehetséges, mivel a helyszín befogadóképessége 300 fő. Amennyiben az elérhető helyek betelnek, a jegyek árát természetesen visszatérítjük nézőinknek.

Aki nem szeretne élni a csere kínálta lehetőséggel, kérjük, hogy jelezze az operett@operett.hu e-mail címen, mellékelve a megvásárolt jegyet, valamint a bankszámla adatait (bank neve, pontos számlaszám), ahova a visszautalást kéri.

Kérdéseikkel, problémáikkal kérjük, hogy forduljanak bizalommal a Szervezési Irodánk munkatársaihoz a +36-1-353-2172-es telefonszámon!

Szeretettel várjuk Önöket jövő hét szombaton a Pesti Vármegyeháza udvarán! :)

Pótelőadás - Open Air Operett- és musicalest - 0


« Vissza ide : Hírek