Hírek

Programokban és élményekben gazdag nyár

Gálák és fesztiválok a Budapesti Operettszínház sztárjaival

2022. júl. 22.

Bár a Budapesti Operettszínház Nagymező utcai épületének színpada jelenleg csendben, üresen várja, hogy szeptemberben újra kigyúljanak a reflektorfények, és kezdetét vegye centenáriumi évadunk, művészeinkkel a nyári hónapokban is számos rendezvényen találkozhat a közönség.

Legközelebb augusztus 5-én és 6-án, a Budavári Palotakoncerteken láthatják őket, ahol Bordás Barbara, Dancs Annamária, Lévai Enikő, Lukács Anita, Kiss Diána, Oszvald Marika, Süle Dalma, Széles Flóra, Szendy Szilvi, Dénes Viktor, Dolhai Attila, Erdős AttilaHomonnay Zsolt, Laki PéterLanger Soma, Ninh Duc Hoang Long és Vadász Zsolt tolmácsolásában hangzanak majd el az operett műfaj gyöngyszemei.

Programokban és élményekben gazdag nyár - 0Fotók: Éder Vera

Az idei immár a tízedik alkalom lesz, amikor egy varázslatos, történelmi jelentőségű helyszínen, az Oroszlános Udvarban csendülnek fel a hol szenvedélyes, hol pedig játékos, humorban gazdag örökzöldek színházunk sztárjainak előadásában. Többek között Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Ábrahám Pál, Zerkovitz Béla és Johann Strauss népszerű slágerei is felcsendülnek majd a gálán, melynek műsorát hallgatva a közönség a korábbi évekhez hasonlóan idén is felfedezhet majd ritkán halható zenei különlegességeket.

Programokban és élményekben gazdag nyár - 1Fotók: Art&Lens Photography

Tavaly nyáron fergeteges sikert aratott a Vígadó téren megrendezett háromnapos rendezvénysorozatunk, az Operett Korzó, amely idén is páratlan élményekkel, igazi sztárparádéval és hamisítatlan fesztiválhangulattal vár majd kicsiket és nagyokat egyaránt. Augusztus 19-én, 20-án és 21-én színházunk legnagyobb sztárjaival találkozhatnak azok, akik ellátogatnak a pezsgő hangulatot ígérő programra, ahol a gyermekműsorok, az örökzöld operett melódiák és a népszerű musicalslágerek mellett jazz- és népzenei remekek, örökzöld melódiák teszik majd teljessé a színpompás palettát.

Marosvásárhely és Sepsiszentgyörgy után augusztus 21-én most Kolozsváron csendülnek fel az örökzöld operett dallamok: a Kolozsvári Magyar Napok keretein belül láthatja és hallhatja a közönség Összetartozunk! című gálakoncertünket.


« Vissza ide : Hírek