Hírek

SZAVAZATÁVAL MOST ÖN IS TÁMOGATHATJA A BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZAT!

2018. okt. 03.

Kedves Barátunk!


SZAVAZATÁVAL MOST ÖN IS SEGÍTHETI A BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ MUNKÁJÁT!

A MagNet Magyar Közösségi Bank vezetősége úgy döntött, hogy a 2018. évi várható társasági adóját a Közösségi Adományozási Programjához hasonlóan, transzparensen, ügyfeleit és az általa választott, támogatandó intézményeket bevonva osztja el. Idén az előadó-művészet területén működő társulatok juthatnak támogatáshoz.
 
Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Budapesti Operettszínház felkerült a támogatandó intézmények listájára!
 
Társulatunkat bárki támogathatja, aki az oldalra látogat, és a lenti linken a Budapesti Operettszínházra adja le szavazatát. A Magnetbank az ezen az oldalon keresztül összegyűlt szavazatok arányának függvényében osztja szét a rendelkezésére álló TAO összeget.
 
A szavazás a http://www.magnetbank.hu/tao oldalon keresztül történik október 8-29. között.
 
Intézményünk Európa vezető zenés színházainak egyike és hazánk egyik legsikeresebb teátruma, társulatunk évente mintegy 600 előadást játszik több mint félmillió nézőnek. Sokan itt találkoznak először az operett műfajával, emiatt óvjuk annak hagyományait, de repertoárunkon musicalek, rockoperák és kortárs operák is helyet kapnak. Nemzeti intézményként a legszélesebb közönségrétegeknek tesszük magas színvonalon elérhetővé a magyar kultúra értékeit.
 
 
HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK, HA SZAVAZATÁVAL SEGÍTI MUNKÁNKAT!
 

« Vissza ide : Hírek