Hírek

Szegény Dzsoni és Árnika régi nagy kedvencekkel és új beállókkal

2019. okt. 14.

A Lázár Ervin meséje nyomán készült Szegény Dzsoni és Árnika egy vándorútra kelő szerelmespár történetét meséli el. Az adaptációt Szirtes Edina Mókus semmivel sem összetéveszthető, szívet melengető, világzenei dallamai és a slam poetry világából érkező Závada Péter játékos dalszövegei teszik gyerekek és felnőttek számára egyaránt élvezetessé. A történetből megtudhatjuk, hogy hol lakik a jóságos Hétfejű Tündér, érdemes-e jónak lenni, és egymásra találhatnak-e azok, akiket maga a Százarcú Boszorkány átkozott meg, de a kacsakirály és kacsa-királykisasszony tanulságos históriájából kiderül az is, hogy az önzetlen szeretet csodákra képes.

Szegény Dzsoni és Árnika régi nagy kedvencekkel és új beállókkal - 0

A Színház- és Filmművészeti Egyetem volt bábrendezőszakos hallgatója, Szenteczki Zita egykori vizsgaelőadásaként debütáló darab felvonultat többféle technikát a klasszikus kesztyűs bábtól az óriásmaszkig. Szinte hihetetlen, de a mesedarab két éve szerepel repertoárunkon, tavasszal már a századik előadást ünnepelhettük! 

Szegény Dzsoni és Árnika régi nagy kedvencekkel és új beállókkal - 1

A különleges előadás kicsik és nagyok örömére idén is repertoárunkon szerepel, mi több, kedvenc hőseink szerepében új beállókat is köszönthetünk! Gubik Petra és Kocsis Dénes jól ismert párosa mellett ezentúl Széles Flórát és Sándor Pétert köszönthetjük a címszerepekben. Östör király bőrébe ezentúl Pálfalvy Attila és Németh Attila bújik, a Százarcú boszorkányt a jól megszokott módon Papadimitriu Athina kelti életre. Rajtuk kívül Angler Balázst, Imre Rolandot és Barkóczi Sándort láthatjuk a színpadon.

Szegény Dzsoni és Árnika régi nagy kedvencekkel és új beállókkal - 2

Jegyek korlátozott számban még válthatók az előadásra ide kattintva

Szegény Dzsoni és Árnika régi nagy kedvencekkel és új beállókkal - 3


« Vissza ide : Hírek