Hírek

Színes áprilist ígér az Operett Online

2021. márc. 30.

Műfaji sokszínűséggel, sztárokkal ünnepli a tavaszt a Budapesti Operettszínház.

Jegyvásárlás, részletes szereposztás itt!

Húsvétkor Kálmán Imre egyik legkedveltebb operettje, a Marica grófnő lesz látható az Operett online műsorán. Bozsik Yvette rendezésében igazi Tündérkertbe csöppenünk, ahol Shakespeare-re emlékeztető nem várt fordulatokkal teli, szövevényes történet részesei lehetünk. Főbb szerepekben Lukács Anita, Vadász Zsolt, Széles Flóra és Dénes Viktor lépnek a virtuális színpadra.
Színes áprilist ígér az Operett Online - 0Marica grófnő - Vadász Zsolt, Lukács Anita (Fotó: Komlós András)

Abszurd szerelem, amely egy életen át tart! A Jövőre, Veled, Itt! című előadás Janza Kata és Szabó P Szilveszter alakításában ma is ugyanúgy elvarázsolja a nézőket, mint 15 évvel ezelőtt.
Színes áprilist ígér az Operett Online - 1Jövőre, Veled, Itt! - Szabó P. Szilveszter, Janza Kata (Fotó: Budapesti Operettszínház)

Április 16-án egyetlen alkalommal látható lesz az Anne Frank naplója. A monodráma mindazokhoz szól, akik szeretnék jobban megérteni, mi történt a bujkáló családokkal a hitleri vészkorszakban. Anne Frank fiatalon a holokauszt áldozatává vált, ennek ellenére  az előadás inkább a  hitről és a reményről szól, a fiatal lány mindennapjairól, aki a bezártságban is az élet apró örömeit keresi. A zene inspiráló, óriási amplitúdókat jár be, ahogy maga Anne Frank is. 
Színes áprilist ígér az Operett Online - 2Anne Frank naplója - Süle Dalma (Fotó: Gordon Eszter)

A hónapban ismét bemutatásra kerül a Csárdáskirálynő, ezúttal Fischl Mónika, Vadász Zsolt, Szendy Szilvi és Laki Péter láthatók a főszerepben. 
Színes áprilist ígér az Operett Online - 3Csárdáskirálynő - Vadász Zsolt, Fischl Mónika (Fotó: Budapesti Operettszínház)

 "A lélek, csak az segít tovább" - áprilisban is látható egy alkalommal a La Mancha lovagja. 30-án Don Quijote szerepében Németh Attila, hűséges segítője Sancho karakterében Serbán Attila lépnek virtuális színpadunkra.
Színes áprilist ígér az Operett Online - 4La Mancha lovagja - Serbán Attila, Németh Attila (Fotó: Éder Vera)

Színes áprilist ígér az Operett Online - 5La Mancha lovagja - Nádasi Veronika, Serbán Attila (Fotó: Juhász Éva)


« Vissza ide : Hírek